Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

oC Radvany

RPG2 Admin SAMP
 • Content Count

  1142
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

oC Radvany last won the day on November 8 2020

oC Radvany had the most liked content!

Community Reputation

243 Extraordinary

About oC Radvany

 • Rank
  RPG2 Administration Team
 • Birthday 10/26/2001

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Radu
 • RPG2 Nickname
  Radvany

Recent Profile Visitors

3667 profile views
 1. oC Radvany

  În decursul acestei sesiuni de aplicanti au fost acceptati si repartizati cu cate un tester urmatorii jucatori: Bogdan.HYENA - Testerul tau o sa fie - SPIKE - Aveti timp 72 de ore sa dati ambele probe cu testerul cu care ati fost selectat. - Testul o sa contina intrebari din urmatoarele topic-uri: Hitmen Agency - Rules , Hitmen Agency - Informații | Informations, Ghidul Incepatorului - Beginners' guide guide, Mixt Faction Rules - A se citi pentru a afla despre probe si Hitmen Agency - Ghidul Candidaților | Candidate's Guide - Nu incercati sa fraudati testele, o sa aveti surprize, daca va prind ca faceti asta, nu cred ca o sa mai aveti sanse la Hitmen Agency. - Daca nu dati de tester, faceti poze la 5 ore diferite, testerul va fi sanctionat iar voi veti da testul cu altcineva. Succes tuturor!
 2. oC Radvany

  Hitmen Agency recrutează aproximativ 14 noi agenţi, din care doar 7 vor rămane in facţiune. Aplicaţiile vor fi deschise in curand. Seriozitatea si activitatea este caracteristica primordiala a acestora. Mai multe detalii gastiti mai jos. Aplicatiile se fac pe site-ul https://www.rpg2.b-zone.ro/ Mai multe informatii gasiti in topicurile : Click | Click The Hitmen Agency recruits about 14 new agents of which only 7 will remain in the faction. The applications will be opened soon. Seriousness and activity are the primary characteristic of these. More details find below. Applications are made on https://www.rpg2.b-zone.ro/ More details have in these topics: Click | Click
 3. oC Radvany

  Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [CBN]SakuraSilence Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [oC]AdriaN_MANEVRA Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [RW]Morata Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [CBN]SakuraSilence Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Statistica luna Mai.
 4. oC Radvany

  Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: BiRi Sancțiunea aplicată: 3/3 Faction Warn Motivul: Limbaj vulgar, PM!
 5. oC Radvany

  Nick: Radvany Rank: Director Am dat test cu: theodora. Data testului: 31/05/2021 Rezultatul la proba teoretica: 1/3 Rezultatul la proba contractului: 9/10 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Welcome!
 6. oC Radvany

  Nick: Radvany Rank: Director Am dat test cu: Danke Data testului: 30/05/2021 Rezultatul la proba teoretica: 0.5/3 Rezultatul la proba contractului: 7/10 Admis / Respins: Admis Alte precizari: Welcome!
 7. oC Radvany

  Salutare, agenți! Regulamentul intern a suferit cateva modificari. 1. Cereri (Aceasta modificare are loc in topicul intitulat "Hitmen Agency - Rules") a. Parantezele sunt obligatorii de la [x/2], astfel cererea nu este acceptată. (5.16) b. În cazul tintelor aflate in HQ, puteti efectua contractul in modul urmator: Dati [/ram] daca tinta voastra se afla in HQ. Inainte de a da [/ram] aveti obligatia de a astepta 3 minute, in caz ca tinta a intrat in HQ doar pentru a lua order. Daca in cele 3 minute de asteptare tinta nu a iesit din HQ, aveti permisiunea de a da [/ram]. In cazul in care are loc o sedinta in HQ, faceti o poza si scrieti urmatoarea cerere pe [/f]: "Ținta mea "Nume (ID)" este in HQ de 3 minute, pot da leavehit? [x/2]". (5.15b) Nu este permis sa faceti contracte pe jucatorii ce se afla in Training Room. In cazurile de genul, efectuati cererea pe care o gasiti la punctul 5.16. c. Folosirea comenzii [/ram] pentru a pătrunde în HQ-uri în scopuri personale va duce la demiterea voastră cu FP 60/60. (2.6) Notă: Puteți da [/ram] în HQ, doar dacă aveți contract pe o țintă ce se află în interior. Notă: Mai pe scurt aveti dreptul sa faceti contracte atunci cand tinta este in HQ si nu are vreo sedinta. ATENTIE: Nu aveti voie sa faceti contracte pe tintele ce se afla in Training Room. 2. Undercover (Aceasta modificare are loc in topicul intitulat "Hitmen Agency - Rules") a. Dacă un agent este atacat în timpul unui contract, se poate apara, dar cu conditia sa detina o dovada video. (6.4) 3. Teste (Aceasta modificare are loc in topicul intitulat “Hitmen Agency - Ghidul Candidaților | Candidate's Guide”) a. Dacă acesta este surprins în timpul testului fiind pe regulamentul facțiuni, acesta este picat automat. b. Dacă acesta ia crash de doua ori, este picat automat. c. Dacă la proba practică greșește doua cereri de gethit / leavehit este picat. 4. Model invoire (Modificare in cadrul topicului intitulat:”Hitmen Agency - Passing requests”) Învoire (sedință sau activitate): Nick: Rank: Data ședinței / activității: Numărul de învoiri din luna curentă: [x/2] Motivul: Alte precizări: Notă: Aveți dreptul la maxim două învoiri pe lună. Daca e cazul de o a treia cerere pe aceeasi luna, este automat respinsa. Pe langa acestea, au avut loc si mici modificari la capitolul aspect, diacritice si logo-uri. Pentru o mai buna intelegere, va rog sa recititi regulamentul intern al agentiei. Aceste modificari vor intra in vigoare dupa 48h de la anutare. Toate cele bune!
 8. oC Radvany

  Am ales, multumesc tuturor!
 9. oC Radvany

  În decursul acestei sesiuni de aplicanti au fost acceptati si repartizati cu cate un tester urmatorii jucatori: Danke - Testerul tau o sa fie - Cassian / ._.Florin._. theodora. - Testerul tau o sa fie - Radvany / ._.Florin._. - Aveti timp 72 de ore sa dati ambele probe cu testerul cu care ati fost selectat. - Testul o sa contina intrebari din urmatoarele topic-uri: Hitmen Agency - Rules , Hitmen Agency - Informații | Informations, Ghidul Incepatorului - Beginners' guide guide, Mixt Faction Rules - A se citi pentru a afla despre probe si Hitmen Agency - Ghidul Candidaților | Candidate's Guide - Nu incercati sa fraudati testele, o sa aveti surprize, daca va prind ca faceti asta, nu cred ca o sa mai aveti sanse la Hitmen Agency. - Daca nu dati de tester, faceti poze la 5 ore diferite, testerul va fi sanctionat iar voi veti da testul cu altcineva. Succes tuturor!
 10. oC Radvany

  Display Name: oC Radvany Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover Profil Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Hitmen & Gaming. Text(opțional): oC Radvany Dimensiuni (opțional): - Alte precizări (opțional): Toate cele bune!
 11. oC Radvany

  Salutare, agenti! O noua regula a fost adaugata, iar aceasta este: "12.25 Ne rezervăm dreptul de a șterge logul subliderilor care nu aduc suficiente contribuții facțiunii și nu acumulează o vechime de cel puțin 14 zile." NOTA: Modificarea prezentata va intra in vigoare in 48h. Toate cele bune!
 12. oC Radvany

  Hitmen Agency recrutează aproximativ 10 noi agenţi, din care doar 5 vor rămane in facţiune. Aplicaţiile vor fi deschise in curand. Seriozitatea si activitatea este caracteristica primordiala a acestora. Mai multe detalii gastiti mai jos. Aplicatiile se fac pe site-ul https://www.rpg2.b-zone.ro/ Mai multe informatii gasiti in topicurile : Click | Click The Hitmen Agency recruits about 10 new agents of which only 5 will remain in the faction. The applications will be opened soon. Seriousness and activity are the primary characteristic of these. More details find below. Applications are made on https://www.rpg2.b-zone.ro/ More details have in these topics: Click | Click
 13. oC Radvany

  În decursul acestei sesiuni de aplicanti au fost acceptati si repartizati cu cate un tester urmatorii jucatori: BAPTiSTE - Testerul tau o sa fie - SPIKE Mr.KeNNeN - Testerul tau o sa fie - Cassian - Aveti timp 72 de ore sa dati ambele probe cu testerul cu care ati fost selectat. - Testul o sa contina intrebari din urmatoarele topic-uri: Hitmen Agency - Rules , Hitmen Agency - Informații | Informations, Ghidul Incepatorului - Beginners' guide guide, Mixt Faction Rules - A se citi pentru a afla despre probe si Hitmen Agency - Ghidul Candidaților | Candidate's Guide - Nu incercati sa fraudati testele, o sa aveti surprize, daca va prind ca faceti asta, nu cred ca o sa mai aveti sanse la Hitmen Agency. - Daca nu dati de tester, faceti poze la 5 ore diferite, testerul va fi sanctionat iar voi veti da testul cu altcineva. Succes tuturor!
 14. oC Radvany

  Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [uS]Xinfu Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [RW]Andy Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [eB]Row Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [TLG]UberSilence Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [CBN]SakuraSilence Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [AT]BiRi Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate. Nick: Radvany Rank: Director Membrul sancționat: [uS]MrNuno Sancțiunea aplicată: Faction Warn Motivul: Absent activitate.
 15. oC Radvany

  Toate invoirile au fost acceptate! Din acest moment nu se vor mai accepta invoiri.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.