Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

mms brainshot

Member
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About mms brainshot

 • Rank
  Take away my internet

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

133 profile views
 1. Daca tu lucrezi de 1 an de photoshop, si astea sunt lucrarile tale eu nu am ce sa mai zic... Lucrarile tale sunt inca de incepator, ti-as recomanda sa te uiti la mai multe tutoriale. Nu cred ca lucrezi de 1 an in photoshop.. Incearca sa incepi sa faci avatar cu brush , gif , sa faci cu efecte etc sa iti imbunatatesti blur-ul etc. Contra, sper sa iei in considerare ce ti-am scris, baga fonturi noi etc. Fii creativ.
 2. Ia sefanule, : Link : https://imgur.com/a/oRIvDNs
 3. Sunt un fost designer, uita-te la posturile mele si mai vezi.
 4. V-a dat o poza, de ce nu faceti avatar cu poza aia? Va este greu, se vede ca am lipsit din echipa de design.
 5. Ia poftim, link : https://imgur.com/a/7rlTtmX
 6. Ce designeri ma ca nici nu mai sunt designer, asa vad
 7. Faci cu ceea ce iti da omu cu ce sa lucrezi, nu este motiv ''aia parea ciudata''.. Poftim : Link : https://imgur.com/a/Fkqg5I9
 8. Bafta mane , ai fost langa mine la inceput , pana la sfarsit. N-am cum sa te tin cu o ata de Server sa nu fugi. Te inteleg mane , ❤️ Bafta in viata ta .
 9. Link : https://imgur.com/a/Thk4B
 10. ''DaU PanA MorI` . : kakatu' dqr se crede mare si tare'' Copilule, dupa ce ca ma vorbesti pe la spate mai si comentezi . Apropo, iti lipseste gramatica.
 11. Nume real : Cristian Nick Cs : mms # brainshot Gradul : Helper + V.I.P Motiv : Nu mai era cum era inainte, inainte erau evente zilnice, eu eram activ dar a inceput sa fie cam plictisitor sincer . Parca era mai multa activitate pe server inainte, ma refer la ( eventuri , maddox intra zilnic, point la fel ) dar parca s-a schimbat, eram activ... Dar na .. Alte precizari : Voi continua la design , ca il respect pe point si pe maddox .
 12. Contra. Si ce daca da help la 2 deodata ? pot sa dau si eu, nu e greu .
 13. Bafta mane <3 , stiu care e motivul . decizia ta
 14. Aman2 slabe, dar imi place v1 mai mult , dar v1 nu prea are text asa de strelucit . La v2 : folosesti acelasi text, exista dafont.com , nu este asa de greu sa iei un text, nu mai pune texture ca iese urat .. , gif-ul nu a iesit asa de bine, trebuia sa fie mai rapid . Votez V1
 15. Pro, macar el a citit regulament-ul. Si e activ.
×