Jump to content

NEW - Rapoarte de activitate obligatorii și Waruri de Vară. Detalii aici
Modificări în facțiuni și reguli. Detalii aici

CaNibalu'

Member
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About CaNibalu'

 • Rank
  Newbie
 1. Ok o sa iti dau cand ajung acasa deocamdata sunt la liceu
 2. Nume:Daniel Nick:CaNibalu' Varsta:15 Oras:Bucuresti Ilfov Ore(print cu orele jucate):https://www.gametracker.com/server_info/89.33.242.128:27015/top_players/?query=CaNibalu' Auto Caracterizare(minim 50 de cuvinte:Imi place mult sa joc CS:GO, sa fac dr sau surf.... nu am skype sau discord... cam atat Cunostine AmxModx:Da stiu, am fost admin 1 an intreg.... Ai citit regulamentul?:DA, dar nu pe tot dar promit ca il voi citi pana la urma Eesti constient ca daca nu sti regulamentul vei primi remove?:SIgur si promit ca il voi citi pe tot! Alte precizari?:Imi place foarte mult serverul vostru si va multumesc pentru atentie #RESPECT I like Deathrun!!! Apropo nush ce are gametrackul ca imi arata mai putine ore jucate dar va garantez ca am mai multe ore, puteti chiar sa ma verificati ca eu in fiecare zi intru pe sv.....In fine ms de intelegere!!
 3. Nume:Daniel Nick:CaNibalu' Varsta:15 Oras:Bucuresti Ilfov Ore(print cu orele jucate):https://www.gametracker.com/player/CaNibalu'/89.33.242.128:27015/ Auto Caracterizare(minim 50 de cuvinte:Imi place mult sa joc CS:GO, sa fac dr sau surf.... nu am skype sau discord... cam atat Cunostine AmxModx:Da stiu, am fost admin 1 an intreg.... Ai citit regulamentul?:NU prea dar promit ca il voi citi pana la urma Eesti constient ca daca nu sti regulamentul vei primi remove?:SIgur si promit ca il voi citi pe tot chiar daca am citi t aproape jumate din el Alte precizari?:Imi place foarte mult serverul vostru si va multumesc pentru atentie #RESPECT I like Deathrun!!! Apropo nush ce are gametrackul ca imi arata mai putine ore jucate dar va garantez ca am mai multe ore, puteti chiar sa ma verificati ca eu in fiecare zi intru pe sv.....In fine ms de intelegere!
 4. Nume:Daniel Nick:CaNibalu' Varsta:15 Oras:Bucuresti Ilfov Ore(print cu orele jucate):https://www.gametracker.com/player/CaNibalu'/89.33.242.128:27015/ Auto Caracterizare(minim 50 de cuvinte:Imi place mult sa joc CS:GO, sa fac dr sau surf.... nu am skype sau discord... cam atat Cunostine AmxModx:Da stiu, am fost admin 1 an intreg.... Ai citit regulamentul?:NU prea dar promit ca il voi citi pana la urma Eesti constient ca daca nu sti regulamentul vei primi remove?:SIgur si promit ca il voi citi pe tot chiar daca am citi t aproape jumate din el Alte precizari?:Imi place foarte mult serverul vostru si va multumesc pentru atentie #RESPECT I like Deathrun!!! Apropo nush ce are gametrackul ca imi arata mai putine ore jucate dar va garantez ca am mai multe ore, puteti chiar sa ma verificati ca eu in fiecare zi intru pe sv.....In fine ms de intelegere!
×