Jump to content

Cataa ToV

Member
  • Posts

    440
  • Joined

  • Last visited

8 Followers

About Cataa ToV

  • Birthday 02/26/2001

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    România

Previous Fields

  • Real name
    Cătălin
  • RPG1 Nickname
    Cataa

Recent Profile Visitors

1159 profile views

Cataa ToV's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

38

Reputation

  1. - Nume: Cataa[ToV] - Link-ul catre profilul de website: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/Cataa - Tipul de interviu dorit: Normal. - Numele celorlalți participanți (dacă există): AntiC - Link-ul catre profilul de website al participanților: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/AntiC - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - Alte precizări: -
  2. Cataa ToV

    Sper ca nu o sa ma bati prea rau, deschide usa, ungure, intru!?
  3. Cataa ToV

    Îmi place ideea cu liderii, speram sa fie destul de capabili sa se înțeleagă și sa pice la un comun acord. Parca vad ca o sa fie probleme la acordarea rank-ului/clear-ului, unul vrea sa își lase membrii la automat, celălalt sa le acorde rank/clear la timp. Sa implementam și sa vedem ce o sa iasă. Restul este mai mult decât bun, va salut și spor la munca!
  4. - Nume: [wS]Cataa - RPG Bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul West Side [wS] recruteaza playeri cu minim level 40, activi si seriosi. - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 1/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Astept contact in joc pentru a da banii reporterului.
  5. Cataa ToV

    Foarte tare ideea.
  6. Cataa ToV

    Ce mai faceti, dragii mei?
  7. Nick : CataaJr Rank : 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 17/05/2019 Numărul de invoiri pe aceasta săptămână : 2/2 Motivul invoirii: Este vineri seara, nu sunt acasa. Alte precizari: - Nick: Kraven Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 17/05/2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 Motivul învoirii: Are treaba și m-a rugat sa îi pun învoire Alte precizări: -
  8. Nick : CataaJr Rank : 3 Data warurilor la care nu poți ajunge: 16/05/2019 Numărul de invoiri pe aceasta săptămână : 1/2 Motivul invoirii: Nu sunt acasa. Alte precizari: -
  9. Nick: CataaJr Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 10.05.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 2/2 Motivul învoirii: Pregătiri botez nepoata mea. Alte precizări: La fel ca și ieri, fac pregătiri pentru botezul nepoatei mele. Astăzi sunt ultimele pregătiri, bafta la Wars!
  10. Nick: CataaJr Rank: 2 Data warurilor la care nu poți ajunge: 9.05.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Pregătiri botez nepoata mea. Alte precizări: Dacă termin mai devreme, ajung. Bafta!
  11. Cataa ToV

    Buna dimineata, TTC! Va urez o zi în continuare!?
  12. Cataa ToV

    A fost buna asta =)))))
  13. Cataa ToV

    E posibil, hai ca ai la dispoziție 7 zile, îl faci tu.
  14. Cataa ToV

    Hai ma ca nu e asa greu, ce naiba..
  15. Cataa ToV

    Destul de buna, ma descurc și eu cum pot. Tu cum mai esti?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.