Jump to content

TLG Jankos

Member
  • Posts

    392
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by TLG Jankos

  1. * Nume: Jankos

     

    * Rank: 4

     

    * Bară RPG (cea mică): spacer.png

     

    * De ce dorești această funcție?: Deoarece imi place sa lucrez cu jucatorii si sa ii ajut cu unele aspecte. Am mai avut tester si in alte factiuni si m am descurcat destul de bine.

     

    * Ai cunoștințe de limba engleză?: Da, facultatea la care sunt este in totalitate in limba engleza, deci o vorbesc aproape zilnic.

     

    * Crezi că ne poți ajuta cu candidații?: Da, sigur. 

     

    * Alte precizări: salut

  2. Noroc!

     

    Un singur lucru am si eu de propus, sa spawnam minim 10 masini. Pana la urma de aia s-au bagat garajele, sa nu mai faca lag si consider ca 2 masini in plus nu strica. Pana urma nu toti jucatorii isi permit atatea. Am vazut ca este cerut de mai multa lume, nu cred ca ar strica.

     

    Spor!

  3. Propun:

     

    1. Ca la jobul fisher sa se modifice niste chestii. Atunci cand prinzi un peste acesta sa fie pe raritati (common, rare, legendary sau ceva de genul) si fiecare sa coste o anumita suma de bani. Adica sa fim seriosi 1-2 dolari/peste e bataie de joc. Vehiculul jobului sa fie o barca de pescuit cu care te poti duce la o pescatorie sa vinzi pestele, iar ea sa fie modificata in functie de skill.

     

    2. Am vazut ca foarte multi au vrut ca la departamente si la Hitman Aganecy job-ul de baza sa fie detective si sa se poata lua si un side-job. Asa cum si la Taxi si la Paramedics apare un cp pe harta atunci cand se accepta o comanda, asa poate fii si la aceste doua factiuni.

     

    3. Sa se adauge un beneficiu si la cei incepatori care baga referral-ul, pana la urma ei au nevoie de ajutor, nu cei mari. Sa aiba niste beneficii timp de 2 sau 3 zile, de ex: 25% mai multi bani la joburi s.a.m.d.

     

    4. Bonusul de raport de la factiunii. Sa fim sinceri, foarte putina lume face bonusul pentru $25,000. Sa fie ceva mai competitiv, ca de exemplu: 20 gold sau minus X puncte la raportul viitor. 

     

    5. Sa fie spawnate 10 masini in loc de 8. Inteleg, ar fii lag daca ati face asta, dar putini au peste 10 masini in garaj si ma gandesc ca 30 sau 50 de masini in plus pe server  nu fac asa mare lag, multi le tin despawnate.

     

    Un ⬆️ daca esti de acord cu macar o propunere.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.