Jump to content

Sezonul 3 de Maraton a început. Detalii aici
Fuziunea serverelor de SA-MP. Detalii aici

NC Bonel

Member
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About NC Bonel

 • Rank
  Wannabe admin

Recent Profile Visitors

666 profile views
 1. NC Bonel

  Nume in joc: Bonel Durata contractului: 20 secunde. Screenshot când a fost indeplinit contractul (cu /timestamp inclus):
 2. @RW Addrian RO:Acceptat, tasteaza in joc /RAPORT pentru a vedea de ce puncte ai nevoie pentru efectuarea RAPORTULUI. ENG: Accepted, typing in game /MYREPORT to see why you need the points to make the REPORT.  In continuare, te rog sa citesti regula adaugata de curand in Regulamentul nostru Intern: 1.12 Atunci cand iti schimbi echipa din SWAT in ROADS sau din ROADS in SWAT prin intermediul aplicatiei pe forum ai obligatia sa iti faci raportul pe saptamana curenta conform punctajului din echipa in care aplici.
 3. » Nickname: Bonel» Level: 70.» Rank: Detective (2).» Motivul: Doresc sa reintru in echipa SWAT pentru a merge dupa wanted.
 4. NC Bonel

  Nickname-ul meu: Bonel Rank-ul meu: 1 Am fost sanctionat cu amenda pentru: 7) Caps-lock pe chatul [/r] -> 50,000$. Dovada cu [/fdeposit]: https://imgur.com/a/IofknDt Alte precizari: -
 5. Noroc baietii ce faceti ?
 6. NC Bonel

  @Kristi72 Csf pe treaba, matale cf :)?
 7. NC Bonel

  Gata, am inviat acum
 8. Ce ziceti ma va da-ti inimioare o tineti in caterinci a
 9. NC Bonel

  Buna seara agentilor ce faceti ?
 10. Salut! doresc sa cumpar si eu euro pe shop, mai ai  ceva ?

  1. Show previous comments  2 more
  2. CBN Nale

   CBN Nale

   Salut, nu am îmi pare rău.

  3. NC Bonel

   NC Bonel

   Am cumparat pana la urma de pe shop direct, mersi oricum! 

  4. CBN Nale

   CBN Nale

   Ok, n-ai pentru ce.

 11. Va urez multa bafta baietii, succes noului lider.
 12. In urma ultimei sesiuni de recrutari, toti cei care au fost declarati 'Admisi' la probleme preliminare, vor ocupa cate un loc in factiune, si vor fi promovati la gradul de 'Officer' // De asemenea, acestia au raport OPTIONAL, pe saptamana aceasta.
 13. NC Bonel

  Nickname-ul meu: [RW]Bonel Rank-ul meu: Chief Nickname-ul celui sanctionat: Aramis Dovada: https://imgur.com/a/H1DcXQs Amenda pentru: 7) Caps-lock pe chatul [/r] -> 30,000$. Alte precizari?: Ai 24 de ore să plătești amenda, în caz contrar vei fi sancționat cu Faction Warn conform regulamentulelor în vigoare
 14. @HappyB Acceptat pentru functia de tester, te rog sa citesti PM-ul in care urmeaza sa te bag. De asemenea sa lasi membrii cu care ai dat test, la rank 0. Cand voi fi online, iti voi acorda functia si in joc, daca nu se va intampla acest lucru, te rog sa contactezi un rank 6+ pentru validarea functiei. Orice suspiciune cu privire la fraudarea testelor, dar si a scurgerilor de informatii in ceea ce priveste test-logul se sanctioneaza foarte aspru in cadrul LSPD, de multe ori aceste sanctiuni se incheie cu eliminarea definitiva din echipa de testeri si imposibilitatea de a primi rank 6
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.