Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Aplicațiile pentru gradul de VIP pe forum au fost deschise. Aplicați aici

Sugestiile pentru serverele de sa-mp au fost deschise. Postați aici

Stafful Discord organizează un concurs de desenat. Detalii aici

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

AIM SebiGmYtb

Member
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

4 Followers

About AIM SebiGmYtb

 • Rank
  Advanced member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ineu
 • Hobbies
  Bicicletele

Previous Fields

 • Real name
  Sebi
 • RPG1 Nickname
  SEBI_GM_YTB
 • RPG2 Nickname
  SEBI_GM_YTB

Recent Profile Visitors

298 profile views
 1. AIM SebiGmYtb

  Propun sa se adauge posibilitatea de a te spawna la business-ul tau prin comanda [/spawnchange] doar la business-urile de tip bar, astfel am creste prețul lor si ar fi si ele ceva mai dorite, mai ales ca nu produc mult!
 2. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars. Data la care nu poți veni: 11/09/2020. Lipsesc din motivul: Am ceva treaba in oras Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta la war!
 3. AIM SebiGmYtb

  Nick :Gabriel_ Rank :6 Motivul invoirii:Nu pot ajunge la war, nu sunt acasă. Data warului :02.09.2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana:1/2 Alte precizari :Succes Nick :Gabriel_ Rank :6 Motivul invoirii:Nu pot ajunge la war, nu sunt acasă. Data warului :04.09.2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari :Am pus eu in locul lui invoire ca nu are net, m-a sunat pe telefon si mi-a zis sa o pun eu!
 4. AIM SebiGmYtb

  Nick : gabriel_ Rank : 1 Motivul invoirii: Nu am net! Data warului : 18.07. 2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana:2/2 Alte precizari : M-a rugat gabriel sa o postez eu, aseara daca cumva nu are net!
 5. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 3. La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): wars. Data la care nu poți veni: 11/08/2020 Lipsesc din motivul: Am niste probleme, daca voi ajunge acasa voi intra. Numărul de învoiri din această săptămână: (1/2) Alte precizări: Bafta la war.
 6. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars. Data la care nu poți veni: 24/07/2020. Lipsesc din motivul: Am ceva treaba in oras Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta la war!
 7. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 3 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): Wars. Data la care nu poți veni: 15/07/2020. Lipsesc din motivul: Am ceva treaba in oras Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Bafta la war!
 8. AIM SebiGmYtb

  Salutare colegi, cum sunteti?
 9. AIM SebiGmYtb

  sa spunem ca da sa speram ca nu
 10. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): War Data la care nu poți veni: 04.06.2020 Lipsesc din motivul: Sunt plecat. Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Invoire provizorie sper sa ajung.
 11. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii:Sunt plecat nu ajung la war! Data activitatii la care nu poti veni: 04.03.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Bafta!
 12. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii:Nu cred ca ajung. Data activitatii la care nu poti veni: 25.02.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta!
 13. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii: Sunt plecat. nu ajung la war Data activitatii la care nu poti veni: 27.02.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: scuze, bafta
 14. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 1 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): war Motivul invoirii:Nu cred ca ajung. Data activitatii la care nu poti veni: 25.02.2020 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Bafta!
 15. AIM SebiGmYtb

  Nick: SEBI_GM_YTB Rank: 2 Data la care nu poti veni: 20.01.2020 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Nu o sa pot intra Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: bafta la war
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.