Jump to content

UrsacianKeta

Member
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

UrsacianKeta's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

7

Reputation

  1. Nick: Dr.manRank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 04.05.2019Motiv: Pe 7 mai este ziua unui prieten, face 20 ani si si-o serbeaza sambata si nu ma pot prezenta la activitate.Alte precizari?: Multumesc frumos pentru intelegere!
  2. Nick: Dr.man Rank: 4 Activitate: LMS Desfasurare: Am avut cateva intamplari nu prea bune insa s-a rezolvat totul. Membrii prezenti: Klaus[ZEW], Mada1212[ZEW], [sF]George[GD], ImFlorianTwo, ClaudiuDMN, TheKing_Robert., MrEkko, SENS0R, MeRiSoR.HYENA, VineBuca, QueenG., Xrayy6 Membrii invoiti: Mydoom, Sniper, popman, GustiBandit, iNfusion, [M]Marius.22, Coburn, Bogdan20, Oliwer, Bran. Membri intarziati (sanctionati cu amenda 15.000$): - **Membrii absenti (sanctionati cu amenda 30.000$): Nade, kraeN, Fakejrr, PunctDariusJR,Classic, [ToV]Liviu99, [RW]Biancaftw, [eB]SaMsUnG04, .ZippO, Conor_McGregor, LINUS, Cris_cash, Melisa1ST Alte precizari: Sper ca la activitatea urmatoare sa fie mai multa cooperare! Dovada: https://imgur.com/a/uDQy5bs
  3. Nick: Dr.man Rank: 4 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 05.04.2019 Motiv: Vineri, 5 aprilie este ziua mea, fac 18 si nu sunt acasa toata ziua aceea si nici in week-end. Alte precizari?: Muțumesc pentru intelegere, succes cu activitatea!
  4. Nick: Dr.man Rank: 3 Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti:15.03.2019 Motiv: Plec cu parintii in oras la 19:00 si nu am cum sa raman acasa. Alte precizari: Va rog foarte mult sa ma invoiti, succes la activitate!
  5. Nick: Dr.manRank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 16/02/2019Motiv: Nu sunt acasă, sunt plecat din cauza unor probleme personale.Alte precizari?: Mulțumesc mult de tot pentru intelegere, Andra!
  6. Nick: Dr.man Rank: 5 Amenda:Lipsa activitate-150.000$ Dovada: https://imgur.com/a/RhFo66E
  7. Nick: Dr.manRank: 5Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 08:12:2018 // 20:00Motiv: Sunt la bunica din cauza unor probleme personale si nu pot sa ajung, nici raportul nu l-am facut eu.Alte precizari?: Mulțumesc de intelegere!
  8. Nick: Dr.man Rank: 5 Amenda:absenta activitate -150.000$ Dovada: https://imgur.com/a/FldUBoE
  9. Nume: Dr.man Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/osouvfM Alte informatii: Sper sa castig si eu ca baietii, alea...
  10. Nick: Dr.manRank: 5Amenda: 150,000$ Dovada: https://imgur.com/a/8HiZEy4
  11. Nume: Dr.man Rank: 5 Dovada: https://imgur.com/a/9e1PGPu Alte informatii: Sper ca postarea lui .CoXi sa fie gresita si sa castig eu ca mi-e sila sa fac raportu'!
  12. Nick: Dr.man Rank:5  Data ședinței pentru care vrei sa te invoiesti:27.10.2018 Motiv: Nu o sa fiu acasa, la 19 o sa plec la un prieten pentru ca sunt plecati parintii lui, o sa vina si niste fete..tragem cu agheu ? Alte precizari: Multumesc pentru intelegere!
  13. Nick: Dr.manRank: 4Activitate: Simon spune.Desfasurare: S-a desfasurat destul de ok.Membrii prezenti: Petre99, .Winnie., [z]AndyOwn, Gilberto, Ale[X]an.King, Bl[a]k777, [q]Mihai, CATA308, Liviu99, QueenG. Membrii invoiti: PostMalone, Istrate96, .Andrei69, PauLDaviD, Manigu21, Cristinna, Vanilion, Poseidon55, R1ch99, .Marius..Membrii absenti: Trip., GustiBandit, Robert_Blaga, .Vyper., CJ_TheStoner, .Anonimous, ObliviousairJr, Anabela17, DaNiElL, Razvi.DauPtNicoara, iTsEniii., Andrey0109, Alte precizari: Multumesc lui Catalyn pentru ajutor! Aveți timp 24h să postați amendă în acest topic Paramedics - Amenzi / Fines
  14. ACTIVITATE PE DATA DE: SAMBATA (20.10.2018), ORA 20:0. Activitatea o sa fie una de tip " Simon spune " si se va desfasura in interiorul training room-ul factiunii iar premiul o sa fie in valoare de 200.000$. ATENTIE! Prezenta este obligatorie! Cine nu poate ajunge este rugat sa puna o invoire. Cei ce o sa fie absenti vor fi sanctionati conform regulamentului, have fun!
  15. Nume: Dr.man Rank: 4 Dovada: https://imgur.com/a/GOrGwBU Alte informatii: Aceasta este costumatia lui KillerBoy. Acesta este un criminal in serie din Los Santos ce nu a fost prins de catre nimeni. Cu o palarie ca a lui Heisenberg, o masca rosie ca sangele si echipat cu o bata acesta isi face de cap in orasul Los Santos. Se spune ca isi alege victimele cu grija si le urmareste ceva timp. Le tortureaza si le loveste cu bata sa pana acestea nu mai rasufla. Ziua este un paramedic obijunit iar noaptea un ucigas in serie. Acestea sunt singurele fotograjii pe care le avem cu acesta postate pe un site de socializare postate de catre el. In aceasta priveliste putem surprinde ultimele sale victime ce n-au scapat cu viata. Din poza putem observa ca acesta este ranit foarte grav si n-o sa mai supravietuiasca mult timp.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.