Jump to content

R3GaL

Member
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

R3GaL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Nume: SHade Grad actual: Administrator Grad dorit: Moderator Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Shade/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti upgrade: Sa am acces la mai multe comenzi .
  2. Off incepi cu "Coaie" si alte dume d'astea, pustiulica stai cuminte in banca ta ca nu ne tragem de sirete . Tu lasa comentatu' si dumele astea cu "cel mai trist om de pe pamant" pentru ca tu inca esti la stadiu ala de "bobocel" inca ai puf la putulica nu te supara pe mine dar la cum te-ai atacat acuma..cred ca am dreptate . Si tu vorbesti de adminat calumea ca mi-ai dat kick cand ai intrat odata pe sv + Ca faci abuz de comenzi, hai sa fim seriosi pustiulica, tu esti cel mai praf admin de pe serverul asta . Tu si cu inca 2 cu grad mare, care si aia la randul lor fac abuz de comenzi . Fetitelor, o sa pisati ochii daca o sa ramaneti fara grad .
  3. din pacate cand adminez eu tu esti bagat in patut la nani, adminii care au intrat pe timp de seara au vazut experienta mea . Ai accesat link-ul meu ? Daca nu ai facut asta, ai lasat degeaba link-ul ala .
  4. Nume: SHade Grad actual: Administrator Grad dorit: Moderator Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Shade/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti upgrade: Sa am acces la mai multe comenzi ca sa pot avea grija de sv mai bine .
  5. Nume: SHade TAG dorit: [28] Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/SHade/zm.b-zone.ro:27015/
  6. Nume: SHade Varsta: 19 Sunt de acord sa trimit poza cu primele 7 cifre din CNP ? : Da Contact(Discord etc): SHade #5429 Am intrat pe serverul de discord?(https://discord.gg/GbFqWC9): Intrasem da' am fost scos.. Experienta ca admin: 4 ani ( 3 ani pe servere clasice - 1 an pe servere cu zm ) si aproximativ 2 ani pe serverele mele . Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Shade/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti admin: Vreau sa ajut server-ul ( am observat ca in ultima perioada intra multi codati ) Ai citit regulamentul serverului? (click) : NOPE Alte precizari: -
  7. Nume: SHade TAG dorit: dnx Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Shade/zm.b-zone.ro:27015/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.