Jump to content

Curând dăm drumul la Black Week. Mai multe detalii aici

Coduri promoționale:

 

70% reducere - 30 utilizari - COD: FRIDAY70
60% reducere - 50 utilizari - COD: FRIDAY60
50% reducere - 70 utilizari - COD: FRIDAY50
40% reducere - 120 utilizari - COD: FRIDAY40
30% reducere - 400 utilizari - COD: FRIDAY30

 

oC Rody

Member
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

oC Rody last won the day on June 19

oC Rody had the most liked content!

Community Reputation

38 Excellent

About oC Rody

 • Rank
  Wannabe admin

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Ploiesti
 • Hobbies
  Imi etalez buricul la soare si ma uit la seriale :>

Previous Fields

 • Real name
  Rodica
 • RPG2 Nickname
  Rody

Recent Profile Visitors

2229 profile views
 1. 👌🏻

   

 2. Nume (real): Rodica Varsta: 17 Nume in joc si rank in factiune: Rodi, rank 4 De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Imi doresc sa aplic la functia de tester, deoarece ma consider destul de pregatita pentru aceasta functie. Cunostintele mele, atat in factiunea News Reporters, dar cat si in limba romana sunt destul de vaste si mi-ar face mare placere, daca am colabora impreuna. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat?: Consider ca sunt destul de potrivita pentru aceasta functie, avand in vedere ca am avut tester in toate factiunile in care am fost pe contul principal (Rody) si pot spune ca mi-am facut treaba destul de bine si am fost foarte implicata in acordarea cat mai multor teste. Cu ce crezi ca poti ajuta News Reporters odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): Pot ajuta News Reporters cu acordarea testelor candidatilor atunci cand este nevoie, deoarece ma consider destul de activa si dedicata acestei factiuni. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Sursele pe care ma voi baza sunt atat cunostintele mele, dar cat si topicurile: ''Regulament Intern'', ''Informatii'' si Regulamentul General al Factiunilor Pasnice. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Da.😞 Alte precizari: Multumesc! Pupici! ❤️
 3. Nickname: Rodi Rank: 4 De ce dorești să devii un reporter calificat?: Imi doresc sa sustin si emisiuni, nu doar interviuri. Alte precizari: Pupici!
 4. oC Rody

  @South Merisor, cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5897.
 5. oC Rody

  Nick: Rodi Cine ti-a aprobat ziarul?: Rodi Cine ti-a corectat ziarul (+ dovada)?: Rodi Poza cu ziarul: https://imgur.com/a/21s3Uu6 Alte precizari: Multumesc.
 6. Nick: Rodi Numarul interviului: 5894 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/G0RmHsg Alte precizari: Pupici! Nick: Rodi Numarul interviului: 5881 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/p4x5mSx Alte precizari: Pupici!
 7. oC Rody

  Nick: Rodi RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari: Multumesc!
 8. Buna, Hei!

  Mai superi oamenii?

   

  M2asJJv.jpg

  1. oC Rody

   oC Rody

   Gluma asta a fost aruncata ca buchetul la nunta. O singura persoana o prinde. 😎

  2. Gabii.
 9. Nick: Rodi Numarul interviului: 5885 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/paEhOP7 Alte precizari: Pupici!
 10. oC Rody

  @Caly07, cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5885.
 11. Nick: Rodi Numarul interviului: Interviu acordat liderului Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/gPVQ02I Alte precizari: Pupici! Nick: Rodi Numarul interviului: 5879 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/U7jkEaA Alte precizari: Pupici!
 12. Nick: Rodi Numarul interviului: 5865 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/h8t4Ubu Alte precizari: Pupici!
 13. oC Rody

  @Jackus, cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5879.
 14. Nick: Rodi Numarul interviului: 5874 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/tVfZG1b Alte precizari: Pupici!
 15. oC Rody

  @oC Tendoi, cererea ta pentru interviu este acceptată, contactează un reporter cu rang 3+ pentru a sustine interviul. Numărul interviului: 5874.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.