Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Alexandru Ioan

Member
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Alexandru Ioan

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 06/14/2005

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Alexandru
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  AlexIoan.SN1
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Alexandru Ioan

  Nick: AlexIoan.SN1 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari
 2. Alexandru Ioan

  Nick: AlexIoan.SN1 Numarul Interviului: 7526 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/MeBJchC Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/MeBJchC Alte precizari: Salutare!
 3. Alexandru Ioan

  @TLG Cristinelcererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7526.
 4. Alexandru Ioan

  Nick: AlexIoan.SN1 Numarul Interviului: 7519 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/uAXSgsg Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/uAXSgsg Alte precizari: Salutare!
 5. Alexandru Ioan

  @Bogdan123blaacererea ta de interviu este respinsa. Nu ai completat sectiunea "RPG Bar (mic):". Te rog sa revii cu o cerere facuta corect. @P1nGu1NNN, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7519.
 6. Alexandru Ioan

  Nick: AlexIoan.SN1 Numarul Interviului: 7511 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/ji6iT6O Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/ji6iT6O Alte precizari: Salut!
 7. Alexandru Ioan

  @Daxcererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7511.
 8. Alexandru Ioan

  Pe bune? Nu m-am informat despre asta. Noroc(,) ca nu prea intru de pe telefon:)
 9. Alexandru Ioan

  Salutare dragi jucatori si perseverent staff! -Am o sugestie ce cred ca ar aduce un mic avantaj sistemului de clanuri. Asa cum de exemplu, cand folosesti comanda [/id x] poti vedea ce factiune este "x" si ce rank are, undeva intre acele informatii ar fi interesant sa vedem si numele clanului(de culoarea respectiva) si rankul detinut de "x" in clan. Nu cred ca ar deranja pe cineva acest lucru, ba chiar ar ajuta liderii de clan sa faca reclama mult dorita doar prin simpla activitate pe server. - Deasemenea cred ca o idee buna ar fi sa primesti mereu bani cand faci raport. De exemplu in News Reporters, in unele momente nu primesc banii la anunturi gratuite sau la anunturi Role-Play. Multumesc pentru timpul acordat. O zi buna va urez!
 10. Alexandru Ioan

  Tot asa tot asa. Acum cu apk-uri pentru telefon jucam samp si de la scoala. Are cineva?:)
 11. Alexandru Ioan

  Nick: AlexIoan.SN1 Numarul interviului: 7493 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/SnP9HOq Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/SnP9HOq Alte precizari: La multi ani Q!!!
 12. Alexandru Ioan

  Buna dimineata colegii. Cum o mai duceti?
 13. Alexandru Ioan

  @AndyAdv, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 7493.
 14. Alexandru Ioan

  Nick: AlexIoan.SN1 Numarul Interviului: 7490 Poza [/livemembers]: https://imgur.com/a/aUHWDTw Poze din timpul interviului: https://imgur.com/a/aUHWDTw Alte precizari: Salutare!
 15. Alexandru Ioan

  La noi e putin diferit, deoarece dupa amiaza invata doar clasele de a noua. Salile sunt mari in scoala si avem loc sa invatam cu totii si sa stam distantati. Iar la a 8-a si a 12-a, mna... mai greu dar invata si ei cu totii. In rest toata lumea invata cate jumatate in clasa si restu online. Tare, nu?:)
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.