Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

G A R O I

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About G A R O I

  • Birthday 08/26/2002

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    SLATINA
  • Hobbies
    Play or be played.

Previous Fields

  • Real name
    Sebastian

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

G A R O I's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nick: TAIFUNNy Pachetul numarul (1 - 8): 4 Anuntul dat / Ziarul vandut: Te crezi de incredere si sociabil? Ei bine, clanul Elite Group cauta astfel de [...] [...] membri! Daca indeplinesti conditiile, aplica chiar acum pe website-ul serverului! Durata in care au fost acordate anunturile: 03.07.2018 / 13.07.2018. Dovada: https://imgur.com/a/YsZfac4 Alte precizari: Bafta, urasc pachetele.
  2. Salutare, sunt nou, sper să ne înțelegem bine!
  3. Regulamentul NBA interzice clar consumul de canabis in randul jucatorilor, desi legea permite comercializarea si consumul in cele mai multe state din America. Matt Barnes, fost campion cu Golden State Warrios anul trecut, retras din activitate, a vorbit pentru BBC despre un subiect tabu in baschetul din NBA. Multi jucatori obisnuiesc sa fumeze canabis, chiar si cu cateva ore inainte de meciuri. Barnes (38 de ani) spune ca nu se considera dependent de canabis, chiar daca obisnuieste sa consume, sub diferite forme, inca de la 14 ani. Fostii jucatori vorbesc despre un adevarat fenomen in baschetul american, desi consumul este strict interzis de regulamentul NBA. "Chiar si antrenorii sau patronii de cluburi consuma. In fiecare echipa la care am jucat erau cel putin cinci fumatori de marijuana, si nu de putine ori acestia au venit la meciuri sub influenta substantelor", a spus Al Harrington.
  4. - Nick-ul tau: TAIFUNNy- Prenume: Sebastian.- Varsta: 15 ani.- Locatia: Slatina, jud. Olt.- Ocupatie: Elev.- Jocul(rile) preferat(e): SAMP, CS:GO.- Hobby-urile tale: Baschetul.- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Ma numesc Constantin Sebastian, am varsta de 15 ani, locuiesc in Slatina. Sunt o persoana sociabila, imi place sa imi fac prieteni noi si iubesc punctualitatea.- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Acum 3-4 ani, de la un prieten, jucam pe RPG1, mutandu-ma ulterior pe RPG2.- Alte precizari?: Salutare!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.