Jump to content

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

RobertGRM

Member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

About RobertGRM

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/03/2005

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Dolj, Craiova
 • Hobbies

  ● No-Recoil ●
  ● WallHack ●
  ● DMGHack ●
  ● DistanceHack ●
  ● Triggerbot ●
  ● NoReload ●
  ● Troll Hack ●
  ● Bullet Crasher ●
  ● AutoClicker ●
  ● Anti-AFK ●
  ● Auto C-Bug ●
  ● Auto NinjaJack ●
  ● Invisible Hack ●
  ● Prototype Mod ●
  ● Por-Aim ●
  ● Object Finder ●
  ● Teleport Hack ●
  ● AimBot.exe ●

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG2 Nickname
  GRM.CRAiOVEANU

Recent Profile Visitors

182 profile views
 1. Nick: IceMan Rank:1 Ziua : Marti Ma invoiesc de la: Waruri Data 14 Motiv: A murit o ruda, mâine vin acasă după inmormantare. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Bafta!
 2. Nick: GRM.CRAiOVEANU Rank: 2 Motivul invoirii: A murit o ruda i-ar mâine este înmormântare, azi nu sunt acasă. Data: 14.01.2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes la war!
 3. Nick: GRM.CRAiOVEANU Rank: 2 Motivul invoirii: Ies cu iubita în oraș că și aniversare de 3 luni. Data: 06.01.2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mult succes la waruri!
 4. (♦) Nume:GRM.CRAiOVEANU (♦) Rangul actual:1 (♦) Câte zile ai în facțiune?:14 (♦) Când ai avut ultima promovare? (data exactă + zile):Nu am avut. (♦) Care este motivul pentru care dorești să promovezi?: Doresc sa dobandesc un rank cat mai mare in aceasta factiune. (♦) Alte precizări: Multumesc pentru citirea cererii mele, multa stima si respect!
 5. RobertGRM

  Ideea este foarte buna dupa parerea mea, sincer as dori sa se implementeze cat mai rapid aceasta fuziune pentru ca m-am saturat sa chem baieti cu conturi fake sa mi fac raportul... Nu mai ai nici cu cine sa vorbesti
 6. (♦)Nume: KyRo.V4 (♦)Rang: 1. (♦)Zile in facțiune: 14 (♦)Ultima promovare (Data/Ora): - (♦)De ce dorești să promovezi?: Doresc sa avansez la rang 2 pentru a-mi dezvolta Faction History-ul dar si pentru a ajuta playerii de level 50+ cu licente, pentru ca si ei au nevoie si nu sunt prea multi Instructori avansati la rang 2, si desigur pentru a mi se micsora raport-ul. (♦)Alte precizări: Multumesc pentru citirea cererii mele, multa stima si respect <3 !
 7. RobertGRM

  Anulez invoirea.
 8. RobertGRM

  Nick:KyRoLevel:31Rank:1Suma depusa:5.000$Data la care am primit amenda:11.06.2019Screenshot:https://imgur.com/undefinedMotiv:Absent 1/4
 9. RobertGRM

  Nume Real: Gavrila Robert MariusNumele din joc (link website):https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/RobertGRMVârstă:13 ani.O scurta descriere a ta (orice): Salut, numele meu este Robert A.k.A GRM și am frumoasa vârstă de 13 ani, am 1,65m, îmi place sa ma joc fotball cu prieteni, sa ies cu prieteni la plimbare, și sa ma joc pe pc. Link poza:https://imgur.com/a/bxxua7z
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.