Jump to content

ArroW.TALiBAN

Member
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ArroW.TALiBAN

  1. ArroW.TALiBAN

    Nick: CrowN.iNTERVENTiA Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta activitate): WAR Motivul invoirii: Nu sunt acasa.. Data activitatii la care nu poti veni: 05.04.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 (asta fiind 1) Alte precizari: Bafta !
  2. ArroW.TALiBAN

    RETRAG !
  3. ArroW.TALiBAN

    Nick: CrowN.iNTERVENTiA Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Alta activitate): WAR Motivul invoirii: Sunt la bunici, și nu am laptop/PC aici.. Data activitatii la care nu poti veni: 30.03.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 0 Alte precizari: Succes la war !
  4. Nick: IceMan Rank:1 Ziua : Marti Ma invoiesc de la: Waruri Data 14 Motiv: A murit o ruda, mâine vin acasă după inmormantare. Numar de invoiri pe aceasta saptamana(1/2; 2/2) : 1/2 Alte precizari: Bafta!
  5. ArroW.TALiBAN

    Nick: GRM.CRAiOVEANU Rank: 2 Motivul invoirii: A murit o ruda i-ar mâine este înmormântare, azi nu sunt acasă. Data: 14.01.2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Succes la war!
  6. ArroW.TALiBAN

    Nick: GRM.CRAiOVEANU Rank: 2 Motivul invoirii: Ies cu iubita în oraș că și aniversare de 3 luni. Data: 06.01.2020 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mult succes la waruri!
  7. ArroW.TALiBAN

    Ideea este foarte buna dupa parerea mea, sincer as dori sa se implementeze cat mai rapid aceasta fuziune pentru ca m-am saturat sa chem baieti cu conturi fake sa mi fac raportul... Nu mai ai nici cu cine sa vorbesti
  8. ArroW.TALiBAN

    Nume Real: Gavrila Robert MariusNumele din joc (link website):https://www.rpg3.b-zone.ro/players/general/RobertGRMVârstă:13 ani.O scurta descriere a ta (orice): Salut, numele meu este Robert A.k.A GRM și am frumoasa vârstă de 13 ani, am 1,65m, îmi place sa ma joc fotball cu prieteni, sa ies cu prieteni la plimbare, și sa ma joc pe pc. Link poza:https://imgur.com/a/bxxua7z
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.