Jump to content

Miss and Mister B-Zone - Editia 5 a început. Te poți înscrie aici

TLG SkyFalo

Member
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About TLG SkyFalo

 • Rank
  Supreme member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bicaz
 • Hobbies
  Frecat menta

Previous Fields

 • Real name
  Claudiu
 • RPG1 Nickname
  .SkyFalo
 • RPG2 Nickname
  N-am

Recent Profile Visitors

244 profile views
 1. Nickname: .Mas[T]eR. Rank: 1 Motivul pentru care nu pot ajunge la şedinţă / activitate: Azi trebuie sa il ajut pe tata cu treaba deoarece am de facut un gard si nu sunt sanse sa termine pana la 7.. Numărul învoirii(x/2): 1/2 Alte precizări: Sper sa ma intelegi.
 2. TLG SkyFalo

  Nick:Claudiu.MISTER Rank:1 Platesc amenda conform evidentei din data:28.8.2019 Sumă:15,000 Motiv: Evidenta. ScreenShots: https://imgur.com/1FQmCnB Alte precizări:Ma bucur ca am putut ajunge!
 3. TLG SkyFalo

  Nick:Claudiu.MISTER Rank:1 Platesc amenda conform evidentei din data:29.8.2019 Sumă:16000 Motiv:Evidenta si donatie 1k waai ScreenShot: https://imgur.com/IOpiJSR Alte precizări:Ma bucur ca am putu ajunge!
 4. Nick: claudiu.mister Rang: 1 Ma învoiesc la: war Data in care se tina activtatea: 29.08.2019 Motiv: Trebuie sa o ajut pe mama la curatenia in gradina si inca nu am terminat fanul Numarul de invoiri pentru aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: daca pot veni voi veni
 5. TLG SkyFalo

  Nick:Claudiu.MISTER Rank:1 Platesc amenda conform evidentei din data:28.8.2019 Sumă:15,000 Motiv:1/4 wars si -5 ScreenShot:https://imgur.com/oUObx8i https://imgur.com/EJEXDtA Alte precizări:Ma bucur ca am putu ajunge!
 6. TLG SkyFalo

  Nickname:CLAUDIU.MISTER Rank:1 Suma:10k *DovaDa:https://imgur.com/1xDOzWZ Alte precizari:SA MA IERTE KENZOR
 7. TLG SkyFalo

  WA PUNET-IVA NUMELE TLG xxxx sa fim jmekeri adica cum sunt eu
 8. TLG SkyFalo

  respect
 9. TLG SkyFalo

  Display Name: .SkyFaLo Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar Link către ultima cerere făcută (obligatoriu): Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (În caz că nu există o imagine): As dori pe fundal o poza cu o masina care face drift ca un GIF [Daca puteti] si Sa scrie acolo .SkyFalo. Text: SkyFalo Dimensiuni: - 1920x1080. Alte precizări: Mutumesc.
 10. TLG SkyFalo

  Ba eu spun daca tot ai zis de fuziune fa odata.
 11. TLG SkyFalo

  You made the most points for that day and that's why there is no point.
 12. TLG SkyFalo

  Salut, eu asi dori foarte mult si nu cred doar eu ca daca facem fuziune sa se faca RPG1&RPG3 RPG2&RPG4
 13. TLG SkyFalo

  Nume:.SkyFalo Rank:3 Sarcina misiunii: O poza cu un admin 3 care sta pe [/gro] pe un NRG-500. O poza cu un sublider de mafie, la HQ-ul lui. O poza cu un taxi ALB pe Chiliad. Dovezi:https://imgur.com/a/KwZj6r4
 14. Nickname: .SkyFalo Rank: 3 Dată Ședință / Activitate: Sedinta 13.07.2019 20:00 Motivul învoirii: Nu stiu daca am treaba sau nu treaba e aceasi am de cosit.. Alte precizări: Daca pot sa vin o sa vin.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.