Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

ZEN Hobbs

Donator
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ZEN Hobbs last won the day on February 23 2019

ZEN Hobbs had the most liked content!

Community Reputation

58 Impressive

About ZEN Hobbs

 • Rank
  VIP
 • Birthday 11/15/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lindau {Bodensee} , Germania
 • Hobbies
  Poker&Sex

Contact Methods

 • Skype
  alexvlad8399

Previous Fields

 • Real name
  Alex Vlad
 • RPG1 Nickname
  .Hobbs
 • RPG2 Nickname
  [ZEN]

Recent Profile Visitors

1153 profile views
 1. Cine mai joaca din ai mei pe server ? Va pup si cred ca ne revedem

 2. REVENIM 😎🌅

   

   

   

  https://youtu.be/C3oH6t0olOc

 3. ZEN Hobbs

  Nick: .HOBBS Level:49 Vârstă (reală):24 Sex (real):Masculin Vechime pe server:5 ani RPG profil LinK: Ai mai avut aceasta functie ? Deocamdata nu. Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Singurul motiv pentru care doresc această funcție este de a ajuta playerii care chiar au nevoie de ajutor financiar pentru a rămîne alături de B-Zone. Ce intenționez să fac pentru jucători:Orice apel către primar va fi luat în considerare și evaluat într-un termen cît mai scurt.Voi ajuta orice player ori de cate ori va avea nevoie.Pe timpul mandatului meu voi avea un plan plin de evente care va pot schimba soarta pe acest server. Premii la eventele organizate de mine: -Gold intre 200-1000G -Inoire clan o luna -Casa de lvl 999 de la bobo -Case normale -Masini -Premii in bani de minim 500k -Eventuri cu premii de 2,3,4,5kk -Event de 10kk -Voi organiza Targ Auto in fiecare Duminica . -Voi incerca sa organizez impreuna cu liderii departamentelor parade. -Sa merg sa stau de vorba cu toti membri factiunilor sa vad ce parere au despre factiunea lor si alte probleme. Este o vorba; ,,Vorba multa , saracia omului! ,, VOTATI .HOBBS MAYOR PENTRU O LUNA PLINA DE SURPRIZE SI DE FAPTE NU VORBE!
 4. Nevastaaa 😎😙😛

  1. Show previous comments  1 more
  2. ZEN Hobbs

   ZEN Hobbs

   Nici in cel mai frumos vis al tau nu o poti avea 😂😂😂😂😂

  3. R3tras

   R3tras

   Să crezi tu =)) 

  4. ZEN Hobbs

   ZEN Hobbs

   Ba Heruvime dar cum dq se face ca toate te refuză? 😂😂😂

   Eu auzisem ca iti plac băieții.Dar lasă ramane intre noi ce am auzit.😂😂😂😂😂😂

 5. - Nume:.Hobbs - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit:Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există):-Promate - RPG Bar al participanților:- - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Da, am luat. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Da. - Alte precizări:As dori cu ZiB! Multumesc!
 6. uuuu, hei, hei, hei!!!>:D<

 7. Nick:Hawkk Rank: 1 Ma învoiesc la: War Data in care se tine activitatea: 06.02.2019 Motiv: Lucrez tura de noapte Numarul de invoiri din aceasta saptamana : 2/2 Alte precizari: Sper sa înțelegi.succes la war!
 8. Nick:Hawkk Rank: 1 Ma învoiesc la: War Data in care se tine activitatea: 05.02.2019 Motiv: Lucrez tura de noapte Numarul de invoiri din aceasta saptamana : 1/2 Alte precizari: Sper sa înțelegi.succes la war!
 9. ZEN Hobbs

  Nick: Hawkk Rank: 1 Platesc amenda conform evidentei din data: 01.02.2019 Sumă:10.000$ Motiv: Absent(sec) 1/2 ScreenShot:https://imgur.com/a/DHUvVzL Alte precizări: Am ajuns tarziu de la munca.
 10. Nume: .Hobbs - RPG Bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu. - Numele celorlalți participanți (dacă există):- R0BERT0 - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da. - In cazul in care imi e repartizat un reporter strain, sunt de acord sa sustin interviul in engleza: Nu - Alte precizări: As dori sa sustin interviul cu ZiB.Multumesc!
 11. Nick: Hobbs.Toretto Rank: 2 Data la care nu poti veni: 22/01/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Sunt la munca tura de noapte de la 18:00 pana la 02:00 Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Saptamana asta am fost la munca tura de noapte si nu am putut ajunge nici ieri si nici azi. Imi pare rau! Succes la war-uri!
 12. Nick: Hobbs.Toretto Rank: 2 Data la care nu poti veni: 22/01/2019 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Sunt la munca tura de noapte de la 18:00 pana la 02:00 Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Este prima invoire de cand sunt in aceasta factiune.Am pus invoire deoarece astazi nu am nicio posibilitate sa intru.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.