Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Evilson

Member
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by Evilson


  • Display Name: Evilson
  • Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Caractere jocuri, personaje, ca idee DOTA 2, Watch Dogs, CyberPunk.
  • Text(opțional): Evilson, sa fie frumos.
  • Dimensiuni (opțional): Avatarul mai "lunguiet" putin, stiti voi masurile.
  • Alte precizări (opțional): - 

  • Display Name: Wesker
  • Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Avatar
  • Imagine (obligatoriu pentru semnătură): -
  • Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Caractere din jocuri, ceva diferit.
  • Text(opțional): Wesker, sa fie frumos.
  • Dimensiuni (opțional): Avatarul mai "lunguiet" putin, stiti voi masurile.
  • Alte precizări (opțional): - 

 1.  

  Intretinerea Windows-ului + curatarea acestuia

        Salut B-Zone! Deoarece majoritatea playerilor se confrunta cu diverse probleme ale pc-ului cat si unele erori pe care Windows-ul le ofera dupa un timp indelungat. Astazi m-am gandit sa creez acest topic in a ajuta playerii comunitatii pentru rezolvarea anumitor probleme.

  De foarte multe ori Windows-ul indiferent de versiunea acestuia pica din cauza unor erori sau probleme software. 

  Pentru curatarea PC-ului cat si a functionarii acestuia sunt cateva chestii pe care trebuie sa le faceti odata la 2 saptamani sau o luna.. ori ulterior dupa prima curatare. Bun, pana acum cred ca mi-am facut punctul de vedere inteles.

       -Prima data pentru orice instalare de driver sau program trebuie sa aveti dezactivat UAC (User account control) pentru a ajunge aici: Control Panel -> User Accounts and Family Safety (pentru cei ce folosesc control panel-ul sub forma "category") / User Account (Pentru cei ce folosesc control panel-ul ca si "large incons & small icons") -> Change User Account Control Settings -> Lasati in jos bara pe "Never Notify".

       -Defragmentarea de Disk indicat Local Disk (C) unde este instalat Windows-ul odata la 2-3 saptamani pentru a rezolva pagubele cat si fisierele deteriorate ulterior a utilizarii PC-ul pe diverse programe, jocuri sau ce mai faceti prin PC cat si a fisierelor goale ce in timp se aduna prin calculator. 

       -Disk Cleanup pentru curatarea fisierelor inutile din calculator + recycle bin.

       -Stergerea fisierelor din Temp. Cum putem ajunge aici: Local Disk (C) -> Windows -> Temp si de aici stergeti tot ceea ce vedeti cu ochii. 

       -Stergerea fisierelor din Prefetch.

       -Scanarea computer-ului cu ajutorul excutorului Command Prompt (CMD pentru unii) rulat ca si administrator cu comanda sfc /scannow

       -Curatarea PC-ului cu urmatoarele programe: CCleaner, Hitman Pro, Super Anti-Spyware, Malwarebytes.

       -Pentru cei ce doresc un antivirus bun va pot recomanda din propria experienta Bitdfender & Kaspersky.

     Pentru upgradarea driverelor sau componentelor pe partea de gaming pentru rularea jocurilor eficient puteti folosi Driver Booster.

    Un alt tip destul de eficient Computer -> Click dreapta -> Properties -> Advanced System Settings -> Advanced -> Performance -> Settings si aici dezactivati: 

    - Animate Control and elements inside windows

    - Enable desktop composition

    - Fade or slide menu into view 

    - Fade or slide tool tips into view

    - Show shadows under windows

    - Show thumbnails instead incons

    - Show windows content while dragging.

    - Side open combo boxes.

       Un alt tip battery si bifati totul pe High Performance sau Performance. 

   

   


 2. 43 minutes ago, WG Lavinia said:

  Acum ti-ai dat seama si tu, dupa atatia ani? 

  Buna dimineata, soare!

  In sfarsit in plm.. 2 pe aici cu capu' pe umeri. Samp s-a dus dracu, nu inteleg la ce va mai bateti capu' majoritatea alora vechi, ce-i ce cunosc perioada 2012-2015 pot confirma ca jocul asta e dus pe ulei. Cu tot cu fuziunea lu' peste prajit se va duce dracu usor, mai bine inchide-n plm sampu' si isi fac servere pe gta 5.


 3. 10 hours ago, AIM Chamakh said:

  Prin asta m-am referit cand am zis "nu esti cineva daca nu iei 72". Deja se vede monotonia si pe mine, chef si interes pt joc nu prea am :))) deja prea multi ghertoi cu v4 pe cap, se simt ei ;)

  Viata ta cum mai este?

  Pe sistem e a mea exact ca aparatu ala de ti arata bataile inimii sus jos sus jos dupa linie dreapta :))


 4. Aloo, cf bajetzii mea fost dor da voi bah! @Irina gg pt lider fa ❤️ traiasca tie.

  @AIM Chamakh cumetre, v4 & ctw powah. Astea sunt motivele pentru fiecare 72. Cand jucam eu la war, astia ce-s "zei" amu' isi dadeau cu deagle-urile in cap pe la paintball. S-a lansat in 2017 moda cu 72 in avispa dar nu s-a luat ca s-a banat nebunu de Vlad. Dupa fiecare vrea 72. Jocul e mort, nu ai ce sa mai zici, astia vor fuziune, pentru ce? Distractia jocului s-a diminuat masiv, membrii vechi ce s-au lasat, acum numa' putzoi de 13-14 ani, rip.

   


 5. 17 hours ago, AIM James StPatrick said:

  Leii astia care spun "Fara mine nu faceati, fara mine nu castigati, fara mine...etc" , sunteti nesimtiti si suferiti pentru nimic. Am fost un colectiv si fiecare a avut contributia lui la acest 72. Daca nu eram eu ce faceati? Daca nu era Andrew ce faceati? Daca nu era Escobar ce faceati? Etc. Calmati va taticile va rog frumos, lucrez la o noua semnatura cu shawy, o voi posta maine pe seara. 
  In loc sa va bucurati si sa va felicitati unul pe altul, ca am facut caterinca si ne am imprietenit pe discord si in game, ca am reusit ceva chiar daca foarte multi au fost impotriva noastra, voi dati cu mizerii de genul si va scuipati unul pe altul pentru o amarata de semnatura. Sa va fie rusine, nici floricica nu merita sa va spuna asta.
  Topic inchis pentru evitarea discutiilor aiurea.

  FELICITARI TUTUROR PENTRU 72 TURFS~~FIECARE A CONTRIBUIT IN MOD EGAL PENTRU REALIZAREA ACESTUI OBIECTIV~WEEK END PLACUT!

  Adv tu vtm nu pot nega ❤️ stii ca te iub macsim mancatzeash pwla ta da zew. Erau ironicele toate mesajele alea, macar aici s-a jucat in draci la acest 72 fara comentarii. Cu greu, dar s-a realizat. + ca in mare parte nu mai e ce a fost prima data cu Avispa Rifa, era ceva nou atunci, sa detii 3 orase pentru ca nimeni nu mai facuse asa ceva. Dar acum cu 2k utilizatori la v4 si 1k cat mai are lucky sau cat are, 72 nu mai e ceva nou avand in vedere ca a fost atins de cel putin 4 ori pana acum inclusiv cu acesta. Probabil daca aiuritii astia de "scripteri" se ocupa de un server pe gta 5 calumea sa fie minim 500 playeri pe el si la fel sisteme de waruri si toate cele, probabil ma voi intoarce. Dar oricum felicitari tuturor care au realizat acest scop. Si cum imi place mie, mai du-va-n pula mea.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.