Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

SebyPlayRo

Member
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About SebyPlayRo

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 05/20/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania

Previous Fields

 • Real name
  Sebi
 • RPG1 Nickname
  -
 • RPG2 Nickname
  SebyPlayRo
 • CS 1.6 Nickname
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SebyPlayRo

  Cel mai misto update din 2020, felicitari, e o idee geniala!
 2. SebyPlayRo

  In sfarsit un quest nou si diferit de celelalte pe B-Zone, un quest chiar interesant, felicitari pentru el.
 3. Un quest clasic care a mai fost de o gramada de ori, nimic nou..
 4. SebyPlayRo

  Nick: SebyPlayRo Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu pot fi online, probabil voi fi doar la primul war Data activitatii la care nu poti veni: 16.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Stiu ca am postat tarziu dar am fost plecat, sper sa nu fie probleme, acum am ajuns acasa..
 5. SebyPlayRo

  Nick: SebyPlayRo Rank: 3 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: Nu pot fi online, probabil voi fi doar la primul war Data activitatii la care nu poti veni: 13.12.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
 6. SebyPlayRo

  Speram sa se adauge si misiunile lui Nea Mirel.
 7. SebyPlayRo

  Misto, dar sper ca pe viitor sa veniti si cu niste idei noi de questuri care sa fie mai interesante,
 8. SebyPlayRo

  Nick: SebyPlayRo Rank: 2 Activitatea la care te invoiesti (Sedinta / Antrenament / War / Evidenta War / Alta activitate): War Motivul invoirii: nu pot sa ajung la primul war, voi fi la al doilea. Data activitatii la care nu poti veni: 25.11.2019 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Succes!
 9. SebyPlayRo

  Salut, propun ca la jobul miner sa se adauge mai multe tipuri de minereuri, castigul fiind in functie de noroc. De exemplu: sa poti gasi carbune si sa primesti 1200, aur si sa primesti 2400, argint etc.. Astfel jobul ar fi mai interesant
 10. SebyPlayRo

  Un sistem cu IPHONE ca acesta http://prntscr.com/prvs8y, acesta sa il poti achiziona din shop, ar fi BLANA. Am vazut asta mai demult pe un sv mic si mi s-a parut o idee f buna. De pe acesta sa poti suna prietenii, sa vezi cu cine ai vorbit ultima data, sa poti trimite mesaje.
 11. SebyPlayRo

  In primul rand, propun sa NU se adauge sistem raindbow. Propun diversificarea questurilor, de exemplu de Craciun sa fie o misiune noua la Nea Mirel care sa fie cam asa: Nea Mirel si-a pierdut masina iar tu va trebui sa transporti cadouri la 50 de casa random de pe harta in locul lui, la fiecare casa primind o suma intre 2 si 6k sau intre 5 si 30 gold sau intre 3 si 9 RP points etc. Dupa ce ai terminat de transportat cadourile sa te dea intr-un vw special unde ai 5 minute sa gasesti masina furata de cineva de la Nea Mirel. In cazul in care o vei gasi sa primesti un costum de Craciun si eventual cativa bani si gold, dar nu foarte multi deoarece castigi o parte deja de la transportatul cadourilor.,
 12. SebyPlayRo

  Propun adaugarea unor noi interioare BIG pentrui casa facute de voi si mult mai bune decat cele ce exista in momentul de fata.
 13. SebyPlayRo

  Sa creasca veniturile la anumite factiuni, cel putin la taximetristi e bataie de joc sa primeasca doar 20$ pe km. Sa se adauge mai multe taskuri/misiuni zilnice pe server, unele poate mai greute dar cu premii mai mari.
 14. SebyPlayRo

  Sa se adauge o statie de frecventa speciala pentru cei ce fac TRUCK in acest moment. Cei cu cont premium sa poata lua cate 2 pesti deodata la fisher pana sa trebuiasca sa ii vanda.
 15. SebyPlayRo

  Sa mai postati B-Vlog.. Propun readaugarea misiunilor lui Nea Mirel si eventual activarea misiunii lui Dimitri doar la ocazii speciale. Adaugarea unor noi crateuri cu un pret mare in MP dar cu premii atragatoare, nu masini care sa le tii pt tn. Adaugarea unei interfete grafice atunci cand te angajezi la un job, in care sa iti apara ce trebuie sa faci la acel job, iar in stanga sa fie skinul lui Nea Mirel ca si cum el ti-ar explica, o chestie misto pentru playerii noi. Adaugarea sistemului de STAGE, sa fie 3 stageuri a 10 km/h in plus fiecare. De asemenea, datorita B-vlogului cu Nea Mirel ar fi fain daca Tampa ar fi o masina mai speciala viteza acesteia doar putand creste cu stage pana la 200km/h.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.