Jump to content

Consideri că ai contribuit suficient față de comunitate pentru a fi VIP? Atunci citește aici

Xrayy

RPG2 Helper
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

1 Follower

About Xrayy

 • Rank
  Wannabe admin
 • Birthday 03/14/2005

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Botosani
 • Hobbies
  Football

Previous Fields

 • Real name
  Eduard
 • RPG1 Nickname
  Xrayy6
 • RPG2 Nickname
  Xrayy

Recent Profile Visitors

196 profile views
 1. Xrayy

  Mult succes!
 2. Ree baieti! Ce mai faceti?
 3. In acest topic vor fi postate donatiile. Momentan nu avem hq asa ca cine vrea sa doneze o poate face prin transfer. Cine doneaza este rugat sa faca SS si sa posteze in acest topic.
 4. In acest topic vor fi postate invorile de la sedinte / activitati dupa urmatorul model: Nume: Rank: Ma invoiesc de la: Motiv: Alte precizari:
 5. În cadrul acestui topic, orice membru oficial sau neoficial al clanului (adică cei care au fost acceptați în cadrul clanului și urmează să fie parte din clan și în joc) va putea posta aici și discuta într-o oarecare limită a bunului simț. Este de preferat să evitați posturile care provoacă ceartă, hate, insulte la adresa unei persoane/clan. Este de asemenea de preferat să vorbiți cât mai decent și să aveți cei 7 ani de acasă.
 6. In acest topic vor fi postate anunturile importante legate de clan.
 7. Regulamentul clanului: XP: Cei intrati Luni, Marti sau Miercuri trebuie sa faca minim 200xp. Cei intrati Joi trebuie sa faca minim 100xp. Iar cei intrati Vineri, Sambata sau Duminica sunt scutit de xp in acea saptamana. Cei care fac 350xp pe saptamana vor primii 40k din partea mea. Cine nu face minimul de xp pe saptamana va primii kick. Spray: Va rog sa nu faceti spray. Multumesc pentru intelegere. Limbaj: Limbajul vulgar nu este acceptat in acest clan. Daca folositi un limbaj vulgar iar cineva in da pm la prima abatere va primii un avertisment apoi CW si tot asa. Vreau sa mentionez ca un CW expira la o saptamana de la primirea acestuia. Rank: Rank-ul se va acorda in urmatorul fel: R1-R2 - 10 zile in clan. R2-R3 - 15 zile in clan. R3-R4 - 20 zile in clan. R4-R5- 25 zile in clan. Tin sa mentionez ca daca cineva cere up va primii CW iar un CW adauga 7 zile in plus pentru up. Invoiri: Daca cumva nu puteti sa faceti minimul de xp pe saptamana trebuie sa postati o invoire in topicul #invoiri cu un motiv credibil. Cei care nu fac acest lucru vor primii kick.
 8. Xrayy

  Salutare baietii! Ce mai faceti?
 9. Xrayy

  Uite ma pregatesc sa aplic helper, tu?
 10. Xrayy

  Nume:Xrayy Factiune: Hitman Agency Mesajul tau:Felicitari tuturor!Este foarte greu sa ajungi aici!
 11. Nume:Xrayy Factiune: Hitman Agency Mesajul tau:Felicitari tuturor!Este foarte greu sa ajungi aici!
 12. Xrayy

  Nume:Xrayy Factiune: Hitman Agency Mesajul tau:Felicitari tuturor!Este foarte greu sa ajungi aici!
 13. Nume:Xrayy Factiune: Hitman Agency Mesajul tau:Felicitari tuturor!Este foarte greu sa ajungi aici!
 14. Nume:Xrayy Factiune: Hitman Agency Mesajul tau:Felicitari tuturor!Este foarte greu sa ajungi aici!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.