Jump to content

Sh1No

Member
 • Content Count

  167
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Sh1No

 • Rank
  Take away my internet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sh1No

  Smek Topic.
 2. Salut all, gata rapoartele? Succes tuturor ce au aplicat la tester. :))))
 3. Nume (real): Adic Varsta: 14 ani Nume in joc si rank in factiune: A.None - Manager (r5) Cate ore poti juca pe zi?: 4-5ore/zi De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri): Doresc sa aplic pentru functia de tester pentru a face o factiune din ce in ce mai buna si sa ajut la dezvoltarea acesteia in bine. Vreau ca toti Si sa aiba doar functii meritate. Am si voi avea destul timp ca fiecare jucator sa aiba parte de un test corect si chiar jucatorul sa fie mandru ca a trecut un test greu si interesant care ii va fi de ajutor foarte mult timp. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri): eu nu ma consider superior pentru nimeni, dar imi place sa fiu cinstit si sa nu favorizez sau sa supar pe cineva, iubesc adevarul si dreptatea. Mereu ma voi consolida cu liderii si cu coliderii astfel practic voi face totul corect. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri): voi fi un tester foarte activ imi voi ajuta colegii si voi incerca sa fac ca TTC sa prospere. Voi acorda sfaturi colegilor noi si nu doar, am acordat si pana acum, dar de acum voi tinde sa fac lucrurile perfect. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare?: (enumera minim 2 topicuri): Regulamentul intern; Informatii; Ghidul incepatorului; Si bineinteles tractari legale si Ilegale. Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: da, desigur, dar voi incerca sa fac totul cat mai bine. Alte precizari: Sper ca urmatoarea noastra convorbire sa fie in timpul testului pentru aceasta functie.
 4. haaai daaaaa, SHARPILIIIIII
 5. Smeker update. Adv, e mai șmecher asta decât joburile.
 6. Neatza all. Dati-mi link către un topic de discuții libere, dar sa fie mai multa activitate. Ms
 7. Salut all. Sunt in TTC pe RPG2. Ce faceți mecanicilor? Văd că e activitate la voi. Smeker.
 8. Salut all. Ce faceți mecanicilor? Edw când deschizi aplicațiile tester. Mi se pare ca sunt prea putini testeri în comparație cu alte facțiuni.
 9. Salut all, ce ziceți de noul update?
 10. SPAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM multumit @TLG Sebi
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.