Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Andres Robert

New Member
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Andres Robert's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut !Am raspuns la Mail si acolo la VIEW RECOVERY >> IULI_AN6922.JR >   Te rog mult blocheaza contul alfel raman fara nimic !Nici asa nu inteleg de ce nu sa blocat contu daca sa solicitat ca mi-a spart contu ! Mi-a luat aproape tot ,macar cu o masina sa ramana !Te rog frumos blocheaza contul 

    1. South IamGold

      South IamGold

      Contu a fost recuperat, nu e vina noastra ca dati parola asa oricui vine si zice ca va ajuta, aveti metode de securitate destule, daca nu le aplicati e problema voastra.

      Stafful nu se ocupă de problemele legate de conturi sparte, bunuri pierdute în timpul spargerii unui cont, sancțiuni primite în timpul spargerii unui cont și așa mai departe. Este datoria ficărui jucător să aibă grijă de contul său sau de emailul care e setat pe cont.

    2. Andres Robert

      Andres Robert

      Multumesc frumos 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.