Jump to content

MaX007

Member
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MaX007

  1. MaX007

    Oameni buni, nimeni nu ajunge Lider asa usor, ai nevoie de prea multa munca (Sa fi respectat, Sa ai ore jucate, Sa ai un comportament cat de cat bine, Sa ai cei sapte ani de acasa etc...)
  2. MaX007

    Pana la urma nu conteaza cine te ameninta cat timp se lucreaza la Fuziunea aceasta, toti suntem o familie si jucatori al comunitatii B-Zone... Fiecare avem defecte suntem oameni, dar ura nu te duce nicaieri, cum poti ameninta pe cineva ca nu il vrei pe server? Nu exista asa ceva, ganditi-va ca serverele nu va apartin voua... Apartine lui @Kelton si @Bobo. Fie ca unii vor accepta, fie ca nu, totusi serverele acelea care sunt in picioare se platesc, nu tine nimeni gratis serverele in picioare. Cum suntem pe Forum "O Familie" trebuie sa fim si pe serverele comunitatii B-Zone... Sa fim cum am fost de cand sunt serverele deschise. Propun ca Fuziunea sa se faca intre RPG 1 + RPG 3 si RPG 2 cu RPG 4. Pentru a egala jucatorii si pentru a scapa de plata Hostului a 2 servere din 4 a comunitati. Daca nu sunt jucatori, nu poti intra pe un server cu 99+ jucatori, nu poti face afaceri, nu poti sa te distrezi, nu poti face un event. Pana la urma decizia aceasta trebuie luata odata si odata. Sunt atatea solutii in cat putem trece peste problema aceasta.
  3. MaX007

    Oare cine face Fuziunea, ei sau detinatorii? Vor, nu vor accepta.
  4. MaX007

    Ar fi fain cum am spus mai sus... Pagina 4-5 a cam zburat. Sa fie 1 cu 3 si 2 cu 4 pentru ca pe RPG2 acum sunt 302 playeri si pe RPG4 130...
  5. MaX007

    Salut. Din punctul meu de vedere Serverul RPG2 cat stau activ pe acel server sunt peste 350+ jucatori seara sau ziua, Iar RPG4 are maxim 90+ asta doar seara ziua maxim 200+ Daca ar fi dupa mine as alege serverele RPG1+RPG3 si RPG2+RPG4 sa fie intr-unul singur, deoarece, unii posibil sa mai aiba cont de level mare pe un server si vor sa transfere bunurile lor. Desigur, nu este usor sa alegi dar daca ma-ti intreba pe mine uni asta vor alege, nici usor nu este sa lucrezi cu fuziunea aceasta, sa transferi conturile jucatoriilor pe un alt server. Va asigur ca nu o sa le convina la mai multi jucatori daca se va face o alegere gresita mai ales celor care se apuca nou de server sau civililor. - Va urez munca usoara, sper sa ramana ce am spus eu si ce-i care sunt cu RPG1+RPG3 si RPG2+RPG4. O zi frumoasa va doresc tuturor!
  6. MaX007

    +1 :))))))))
  7. MaX007

    - Nick-ul tau: AGenT007.- Prenume: Ovidiu.- Varsta: 21 de ani.- Locatia: Constanta.- Ocupatie: Jocuri.- Jocul(rile) preferat(e): GTA 5, SA:MP, CS:1.6, PUBG si Horror.- Hobby-urile tale: Imi place sa fac poezii.- O descriere despre tine (minim 10 cuvinte): Sunt o persoana serioasa, amuzanta si de treaba. Am un suflet curat, ador fetele care nu se uita la bani.- De unde ai aflat de B-Zone Community?: Acum cinci ani, singur cautand un server de SA:MP.- Alte precizari?: Multumesc pentru ca ati citit postul acesta. O zi frumoasa!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.