Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

South FlorianLysandru

Member
 • Content Count

  799
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

6 Followers

About South FlorianLysandru

 • Rank
  Mr. Know it all
 • Birthday 01/14/2002

Contact Methods

 • Website URL
  X
 • Skype
  X
 • Steam ID
  X
 • Discord
  xAMAYONxFLORIANx#8515
 • Instagram
  X

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  X
 • Hobbies
  X

Previous Fields

 • Real name
  FlorianLysandru
 • RPG1 Nickname
  xAMAYONxFLORIANx
 • RPG2 Nickname
  xAMAYONxFLORIANx
 • CS 1.6 Nickname
  X

Recent Profile Visitors

1471 profile views
 1. South FlorianLysandru

  Nick : xAMAYONxFLORIANx Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 14/06/2021 Lipsesc din motivul: Probleme de sanatate Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Noroc
 2. South FlorianLysandru

  Discord ID: xAMAYONxFLORIANx#8515 Gradul/Gradele dorite: Mafia Member Link catre profilul RPG: https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/xAMAYONxFLORlANx Rank bar-ul profilului RPG: Link de la canalul de Youtube (doar pentru gradul de Youtuber): - Doresti canale vocale (doar pentru gradul de Youtuber): -
 3. South FlorianLysandru

 4. South FlorianLysandru

  E ce trebuie.
 5. South FlorianLysandru

  Nick: xAMAYONxFLORIANxRank: 1Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: Nu pot sa vin la primele 2 wars, dar la restul vin.Data activitatii: 04.06.2021Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1/2Alte precizari: Doar la primul nu vin, la restul ajung.
 6. South FlorianLysandru

  Nick: xAMAYONxFLORIANxRank: 1Vreau sa ma invoiesc de la: WarMotivul absentei: O sa ajung mai tarziu maine ca trebuie sa opresc pe la cineva, nu prin primul war.Data activitatii: 02.06.2021Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1/2Alte precizari: Doar la primul nu vin, la restul ajung.
 7. South FlorianLysandru

 8. South FlorianLysandru

  Nick : FlorianDetectivuPI Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 03/05/2021 Lipsesc din motivul: Trebuie sa ajung la o ruda de-a mea ca sa o ajut sa mute niste mobila. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Sanatate
 9. South FlorianLysandru

  Nick : FlorianDetectivuPI Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 30/04/2021 Lipsesc din motivul: Trebuie sa ajung la un gratar si nu am timp deloc sa joc la wars maine. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Mersi.
 10. South FlorianLysandru

  Nick:FlorianCalaretulPi Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poți veni: 27.04.2021 Lipsesc din motivul: Am niste probleme personale dar ajung la warul cu verdant Numărul de învoiri din această săptămână: 1/2 Alte precizări: Mersi.
 11. South FlorianLysandru

  Nick : FlorianDetectivuPI Rank : 4 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 26/04/2021 Lipsesc din motivul: Trebuie sa ajungla un gratar si nu am timp deloc sa joc la wars maine. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi.
 12. South FlorianLysandru

  Anulez invoirea pentru ca am fost prezent la ambele waruri.
 13. South FlorianLysandru

  Nick : FlorianDetectivuPI Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 15/04/2021 Lipsesc din motivul: Probleme personale Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 2/2 Alte precizari: Mersi, bafta!
 14. South FlorianLysandru

  Nick : FlorianDetectivuPI Rank : 3 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni : 14/04/2021 Lipsesc din motivul: Probleme personale Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Mersi, bafta!
 15. South FlorianLysandru

  Nick:FlorianCalaretulPI Rank:1 Motivul invoirii: Nu stiu daca apuc sa instalez windows-ul ca abia am venit de la munca Data: 13.04.2021 Numarul de invoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: vin la waruri daca termin repede
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.