Jump to content

Ediția 5 pentru sugestii sa-mp a fost deschisă. Postați sugestiile aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

South FlorianLysandru

Member
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

7 Followers

About South FlorianLysandru

 • Rank
  Know More than admins
 • Birthday 01/14/2002

Contact Methods

 • Website URL
  X
 • Skype
  X
 • Steam ID
  X
 • Discord
  xAMAYONxFLORIANx#8515
 • Instagram
  X

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  X
 • Hobbies
  X

Previous Fields

 • Real name
  FlorianLysandru
 • RPG1 Nickname
  xAMAYONxFLORIANx
 • RPG2 Nickname
  xAMAYONxFLORIANx
 • CS 1.6 Nickname
  X

Recent Profile Visitors

1594 profile views
 1. South FlorianLysandru

  Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Data la care nu poti veni: 21.09.2021 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Trebuie sa rezolv maine niste probleme. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2. Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: 3 Alte precizari: Sanatate
 2. South FlorianLysandru

  Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Data la care nu poti veni: 20.09.2021 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Trebuie sa rezolv maine niste probleme. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2. Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: 2 Alte precizari: Sanatate
 3. South FlorianLysandru

  Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Data la care nu poti veni: 17.09.2021 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Trebuie sa rezolv maine niste probleme. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 2/2. Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: 1 Alte precizari: Sanatate
 4. South FlorianLysandru

  Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Data la care nu poti veni: 16.09.2021 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): War Lipsesc din motivul: Fac ceva important diseara si reusesc sa ajung doar la un war sau doua. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): 1/2. Numarul de invoiri puse de la ultimul rank-up: 0 Alte precizari: Sanatate.
 5. South FlorianLysandru

  Propun marirea sumei de bani pe care o primesti atunci cand iei best la waruri. In prezent e aproape 1.000$. Daca s-ar putea sa fie in jur de 10.000$ - 15.000$ ar fi competitie mult mai mare pentru best la waruri.
 6. South FlorianLysandru

  Nick-name: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 03.09 2021 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa merg la o programare. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 2/2 Alte precizari: Sanatate.
 7. South FlorianLysandru

  Nick-name: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 02.09 2021 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa merg la o programare. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sanatate.
 8. South FlorianLysandru

  Anulez aceasta invoire deoarece am fost prezent la toate warurile de azi.
 9. South FlorianLysandru

  Nick-name: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Invoire pentru war-ul din data: 01.09 2021 Motivul pentru care nu pot veni la war: Trebuie sa merg la o programare. Numarul invoirii din aceasta saptamana (x/2): 1/2 Alte precizari: Sanatate.
 10. South FlorianLysandru

  Din ce mi-ai scris aici imi dau seama ca nu m-am exprimat cum trebuie. Sunt strict interesat de cum se calculeaza punctele de la fiecare categorie ca sa ajunga la 'Total Points'. Raspunsul lui papaghera e destul de promitator dar nu stiu daca e precis.
 11. South FlorianLysandru

  Nah. Raspunsul tau nu m-a ajutat cu nimic. Doar mi-ai spus ce stiu deja.
 12. South FlorianLysandru

  Mereu m-am intrebat cum functioneaza sistemul de Topgangster de pe server. Nu imi dau seama cum se contorizeaza punctele pentru "Turf time", gen ce reprezinta punctele de sub 'Turf Time' si cate puncte iti da la 'Total Points'. Nu stiu cate puncte primesti daca faci un kill, cate puncte primesti daca participi la un war sau cat iti scad sau cresc punctele atunci cand faci un death. Cine cunoaste sistemul sa ma lamuresca si pe mine cum sta treaba cu el.
 13. South FlorianLysandru

  Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Vreau sa ma invoiesc de la: Wars Motivul absentei: Ma pun sa dorm o ora, daca nu ma trezeste alarma macar sa fie invoirea aici. Data activitatii: 20.07.2021 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Sanatate.
 14. Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Data warurilor la care nu poți ajunge: 12.07.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Probleme de sanatate. Alte precizări: Incercati sa faceti pe +
 15. Nick: xAMAYONxFLORIANx Rank: 1 Data warului la care nu poți ajunge: 09.07.2021 Numarul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2 Motivul învoirii: Probleme medicale. Alte precizări: Sanatate
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.