Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Ediția 8 de Miss & Mister B-Zone a început. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

SpyGasm

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SpyGasm

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SpyGasm

  Nick : Tremorr Rank :1 La ce ma invoiesc (sedinta/antrenament/activitate/war): war Data la care nu poti veni :10/06/2019 Lipsesc din motivul: Am o problema de rezolvat urgen si la 21:00 trebuie sa plec. Numarul de învoiri din aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari: Problema mia intervenit la 8 fara era tarziu pentru invoire, chiar imi este urgent si nu pot ramane la war-ul de la 21:00, am fost la primul war, am zis sa intru si sa cer voie la 21:00 sa plec, dar cu acordul tau Vio am pus invoire pentru ultimul war ca tiam zis ca nu pot participa...Multam fain.
 2. Nickname: Tremorr Invoirea cu numarul: 1 Rank: 1 Motivul absentei: Sunt plecat din localitate. Data sedintei / activitati : 23.02.19 ora 17:00. Alte precizari: Cerere facuta preventiv, cred ca o sa pot intra.
 3. Nick: Dennie Rank: 1 Data la care nu poti veni: 19.02.19 Doresc sa ma invoiesc la (war/antrenament/sedinta/activitate): war Lipsesc din motivul: Probleme personale, chiar nu pot venii.. Numarul de învoiri din aceasta saptamana (x/2): asta e prima invoire Alte precizari: Cred ca nu o sa pot pana Luni...incerc sa rezolv repede..
 4. Nickname: Tremorr Invoirea cu numarul: 1 Rank: 1 Motivul absentei: Am probleme in familie. Data sedintei / activitati : 14.02.2019 ora 19:30 Alte precizari: Pot participa dupa ora 20:30..veneam cu drag, daca cumva termin mai repede o sa particip cu drag, ti-am explicat Levi ca am probleme..o sa caut un coleg care participa sa imi explice, in cazul in care nu particip.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.