Jump to content

Nea Mirel Wanted. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

LORD SkyLog

Member
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

1 Follower

About LORD SkyLog

 • Rank
  Supreme member
 • Birthday 06/03/2004

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/skylog
 • Skype
  -
 • Steam ID
  SkyLog
 • Discord
  SkyLog #1253

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati Romania
 • Hobbies
  N-avem d-astea.

Previous Fields

 • Real name
  Paul
 • RPG2 Nickname
  SkyLog

Recent Profile Visitors

291 profile views
 1. LORD SkyLog

  Salut! Am urmatoarele propuneri: 1. Cand deschizi o cutie cu skin-uri si ai de exemplu toate skinurile bronz, sa nu poată să mai pice tot skinuri bronz. 2.Sa putem pune VIP Name pe mai multe vehicule, nu doar pe cele Premium. 3.Adaugarea sirenelor pe masinile personale la Paramedici.( sa poti face raport cu masina personala). 4.Facand jobul Chimist, duci provizii la spitalul din LS sau LV, deci, sa fie un sistem asemanator ca cel de la bunker, cu care, cei din Paramedics, sa construiasca Medic Kit-uri si Addition Kit-uri, cu care sa ofere heal si rehab. 5.Regandirea economiei pe server. 6.Job boost in functie de skin-urile pe care le porti. 7.Quest-uri saptamanale cu job sau cu gasit de obiecte, pentru a spori activitatea pe server. 8. Sa se bage vehicule in functie de skill la miner.(1-3-5) 9. Sa se faca skill la bunker, cu cat faci skill mai mare sa iti dea locatii apropiate si o suma mai mare de bani. 10. Sa fie ridicata productia la biz-uri de la 0.2% la 0.3% sau 0.4%.(acum la 300 de playeri maxim pe server biz-urile au productie apropiata de 0). 11.Noi factiuni, cu totii ne-am plictisit de factiunile prezente in momentul de fata. Acestea sunt propunerile mele!
 2. LORD SkyLog

  Nick:[LORD]SkyLog, RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Alte precizari:Multumesc!
 3. LORD SkyLog

  Nick:[LORD]SkyLog, RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): , HaiducuDragos, [dL]Sugus RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari:Multumesc!
 4. LORD SkyLog

  La multi ani B-Zone!
 5. LORD SkyLog

  Nick:[LORD]SkyLog.NuMoare RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista):IuliMondialu , BogdY.LeL . RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari: Succes!
 6. Salut si bine ai venit printre noi!
 7. LORD SkyLog

  » Nick:SkyLog.NuMoare » Rank:5 » Data:07.08.2020 » Am dat test cu:Lizuca » Test practic:(x/3) 0/3 » Test teoretic:(x/3) 1.5/3 » Rezultat final:Mai atentă data viitoare!
 8. LORD SkyLog

  » Nick:SkyLog.NuMoare » Rank:5 » Data:07.08.2020 » Am dat test cu:[xP]BuLl_StRyKe » Test practic:(x/3) 0/3 » Test teoretic:(x/3) 0/3 » Rezultat final:Bine ai venit in factiune!
 9. LORD SkyLog

  Mersi de mod!
 10. LORD SkyLog

  Mersi de mod!
 11. LORD SkyLog

  Nick:SkyLog.NuMoare RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista) RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista) Alte precizari:Succes!
 12. S-a pus pe toate modurile posibile.
 13. Nume (real): Paul. Varsta:16 ani. Nume in joc si rank in factiune: (4) Supervisor SkyLog.NuMoare Cate ore poti juca pe zi?:1-2 ore. De ce doresti sa aplici pentru functia de tester? (minim 2 randuri):Am aplicat pentru functia de tester deoarece vreau sa incerc ceva nou, sa ajut factiunea cat mai mult posibil, cu aceasta functie, sa intre doar cei care stiu foarte bine regulamentul. Daca voi fi tester voi fi cel mai strict tester, nu voi accepta nicio greseala si daca gresesc, imi asum fiecare greseala facuta. De ce te crezi potrivit pentru aceasta functie si de ce ar trebui sa te acceptam pe tine si nu pe alt candidat? (minim 2 randuri):Ma cred potrivit pentru aceasta functie deoarece stiu foarte bine regulamentul factiunii si pentru ca pot sustine foarte multe teste de intrare.Cum am mai zis si la intrebarea precedenta voi fi un tester foarte strict. Cu ce crezi ca poti ajuta Tow Truck Company odata cu primirea functiei de tester? (minim 2 randuri):Eu cred ca pot ajuta Tow Truck Company deoarece stiu in mare parte ce ar trebui sa faca un tester.Ma uit din 30 in 30 de minute pe website, pot vedea instant cand s-au deschis aplicatiile, si cand s-au deschis voi fi gata de teste. Care sunt sursele pe care te vei baza atunci cand adresezi unui candidat o intrebare? (enumera minim 2 topicuri): Ma voi baza in special pe: -Tow Truck Co. - Tractări legale & ilegale / Legal & Illegal Tows -Tow Truck Co. - Regulament Intern / Internal Rules -Tow Truck Co. - Ghidul începătorului / Beginners guide -Tow Truck Co. - Anunţuri Importante / Important Announcements Iti vei accepta pedeapsa in cazul in care vei incalca regulamentul factiunii si regulile impuse pentru functia de tester?: Desigur. Alte precizari:Sper sa devin tester!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.