Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

PiciuZEW

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PiciuZEW

  1. Display Name: PiciuZEW Doresc (Avatar/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil):Avatar. Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Om la costum cu numele jos Text(opțional): PiciuZEW cu B-Zone Community jos Dimensiuni (opțional): - Alte precizări (opțional): te pup
  2. Dacia, în 2020, va face, în sfârșit, pasul cel mare către modele hibrid și electrice. Iar Sandero 2020 ar fi primul de acest fel. Acum îți poți face o idee și despre cum va arăta noua mașină. Dacia Sandero 2020 a tot apărut prin orașe, dar camuflată. Din acele poze, au putut fi generate câteva imagini ca să știi ce ar pregăti Renault pentru Dacia anul viitor. Mașina ar fi prezentată abia spre finalul anului, în toamnă, dar poate vom avea un preview și înainte de septembrie. Platforma CMF-B care va fi folosită și de Dacia vine să rezolve problemele cu normele de poluare pe care în prezent compania nu le respectă. În următorii ani UE înăsprește amenzile. Ca motorizare, noua mașină Dacia ar folosi un motor pe benzină SCe de un litru și 75 CP, un motor pe benzină TCe de un litru și 100 CP, iar motorul diesel Blue dCi de 1,5 litri ar avea 85 CP. De ce Dacia Sandero 2020 ar putea fi începutul unei noi etape pentru producător? Arhitectura noului model Dacia Sandero va fi una adaptată pentru clienții cu bugete mai mici. Dar o parte din tehnologii vor lipsi, pentru a nu ridica pentru clienți prețul final. Iar Sandero va fi foarte apropiat de Renault Clio 5, proaspăt anunțat. Platforma CMF-B a fost creată de Alianța Renault Nissan Mitsubishi pentru toate mărcile și toate modelele subcompacte. Și poate fi adaptată, astfel încât prețul final al mașinii să fie mai mic. Astfel, după Clio, Captur 2 și Nissan Juke, vine rândul modelelor Dacia Logan și Sandero, în timp ce Duster, Lodgy și Dokker vor fi actualizate mai târziu. O veste mai bună, dacă va fi confirmată, e că ar exista și o Dacia Sandero Stepway cu motor de 130 CP. Ar fi vorba de-o versiune hibridă. Cât despre cererea pentru așa ceva, de exemplu, Stepway reprezintă 75% din vânzările seriei Sandero. Cât despre opțiunea hibridă, nu te gândi la ceva SF. Va fi vorba de o motorizare mild-hybrid E-Tech. Debutează pe Clio, în 2020, și Dacia va prelua tehnologia. Motorul pe benzină ar fi de 1,6 litri.
  3. iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple in luna septembrie, iar din pacate se pare ca a adus si un record negativ pentru cei din Cupertino, unul care va fi extrem de greu de dat uitarii, ceea ce nu e tocmai bine pentru americani. Mai exact, se pare ca iOS 13 a fost versiunea sistemului de operare care a avut nevoie de cele mai multe actualizari in cele doua luni anterioare lansarii in comparatie cu orice alta versiune lansata pana in prezent. iOS 13 a avut nevoie de nu mai putin de 8 actualizari pentru a rezolva probleme de performante pe iPhone, iPad, iPod Touch, de 2 ori mai mult decat in cazul iOS 7, sau iOS 8, ceea ce arata cam cat de mare este problema. Daca iOS 12 a avut nevoie de doar 2 actualizari in cele 2 anterioare lansarii pentru a avea functionalitatea readusa la normal, in cazul iOS 13 a fost nevoie de 4 ori mai multe, ceea ce dezvaluie ca situatia e grava. iOS 13 are in imaginea de mai sus prezentate numarul de actualizari care au fost necesare conform unui studiu facut de catre americani, iar acelasi lucru este listat inclusiv pentru celelalte versiuni puse in distributie inaintea celei de anul acesta. De ce a gresit atat de mult Apple cu iOS 13 in comparatie cu versiunile anterioare nu stie nimeni, insa este cat se poate de clar faptul ca aceasta actualizare poate fi considerata ca fiind una complet ratata.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.