Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AdelinaMM

Member
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About AdelinaMM

  • Birthday 06/03/2001

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Arges
  • Hobbies
    >>>>><<<<<

Previous Fields

  • Real name
    Adelina
  • RPG Nickname
    Adelina.MM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AdelinaMM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Nick: Adelina.MMRank:1Data amenzii: 03.07.2019Suma depusa:$20.000 Motivul(absenta/scor): scor de -5 la un war si -7 la al doi-lea war.Dovada: https://imgur.com/3yyBcNX Quote Edit
  2. Nick: Adelina.MMRank:1Data amenzii: 02.07.2019Suma depusa:$50.000 Motivul(absenta/scor): scor de -5Dovada: https://imgur.com/lyp9WRc Alte precizari: Sunt darnica si in loc de 5000 am mai pus un 0 ca sa fie bani si pentru Jackus sa isi ia bombonae .
  3. Nick: Adelina.MM Rang: 3 Propunere: Sa se adauge un nou vehicul la Rank 4+ acesta fiind Stretch (Limuzina). La ce credeţi că ajută?: Pentru ca pe B-Zone nu exista Factiunea Uber consider ca TAXI poate sa faca si treaba lor printr-un vehicul special.
  4. Nick: Adelina.MM Rang: 3 Propunere: Aceasta propunere e pentru toate factiunile TAXI . Se poate adauga o regula noua ,dar pentru toate , nu doar pentru Taxi LS . Aceasta regula ajuta clienti nostri destul de mult . Aceasta regula consta in a fi interzis sa accepti o comanda daca tu esti in alt oras fata de client doar dupa 10 secunde (sau mai mult) sa poata accepta si daca vrea mai repede sa intrebe pe /tx daca e cineva in oras. Sau daca e in oras si intarzie acele 10 secunde pana sa accepte sa anunte pe /tx ca ia el comanda . La ce credeţi că ajută?: Clienti nu trebuie sa astpte asa mult (Ex. Eu sunt in LV la HQ Paramadics si X acceseaza /service taxi aflandu-se la casino 4 dragons . Mai bine accept eu care ajung in 30 de secunde decat alt coleg care e la CNN LS si ajunge in 5 minute) .
  5. Nick: Adelina.MM Rang: 3 Propunere: Propun ca la usile unde nu sunt intrari (I) sa se faca intrare in garaj si sa avem in HQ un garaj unde sa ne putem parca 40-50 de masini si doar un membru Taxi LS sa poata deschide usa . La ce credeţi că ajută?: 1. Curtea HQ-ului mult mai libera || 2. O schimbare la HQ atrage membri deci cred ca o sa creasca si numarul membrilor , dar mai mult de atat o sa fie un spatiu unde putem fi doar cei din taxi fara sa ne deranjeze civilii .
  6. Nick: Adelina.MM[DeV] Rank: 1 Nick-ul reclamatului: Keks. Level-ul reclamatului : 53 MyStats bar a reclamatului: Descriere : Faceam raport si aveam client pe G , pe G.Maria , o duceam la CNN LS si vinovatul trage in mine fara motiv inainte de terminarea cursei . Dovezi: https://imgur.com/a/tZgksRA
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.