Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ContSters23

Member
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

79 profile views

ContSters23's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Propun ca liderul ce se ocupa cel mai bine in cele 2-3 luni sa fie lider in continuare iar celalalt R6, sau sa renunte unul din ei.. Dar ma gandesc ca e mai bine cu 2 lideri, pana doreste unul din ei sa iasa iar totul sa fie la normal. Hmm.. si acum ce sa zic.. Eu joc pe rpg3, ce ip o sa bag la server? rpg3.b-zone.ro ca sa ma conectez pe rpg1/2?:)).. Foarte buna ideea cu fuziunea! Asteptam de mult timp una ca asta. Si sa mai spun ceva de biz-uri.. Zic ca cel ce are cea mai multa activitate, sa ramana preprietarul bizului iar celalat sa fie despagubit, cred ca asa ar fi cel mai corect.. Ma bucur foarte mult ca se intampla sa se faca fuziune, insa eu am cont pe rpg3 si rpg4.. ceea ce este cam aiurea.. Imi pare foarte rau pentru ca joc pe rpg3 si am un skill foarte mare la job pe rpg4. *EDIT* Rpg2 cu rpg3 si rpg1 cu rpg4.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.