Jump to content

Yam

Member
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Yam

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. (♦) Nume: yam (♦) RPG Bar personal: (♦) Numele altor participanți: - (♦) RPG Bar-ul participanților: - (♦) Tipul interviului: Normal (♦) Am citit și am luat la cunoștiință regulile prezentate mai sus: Da (♦) Alte precizări: -
 2. Materiile care-mi plac: Biologie, Engleza Materiile care nu-mi plac: Franceza, Matematica, Fizica, Chimie, Literatura romana Motivul: Imi place biologia pentru ca e singura materie pe care pot s-o invat fara sa simt ca sta cineva in spatele meu asteptand sa ma omoare. Pe de alta parte, engleza imi place pentru ca e singura limba straina care suna bine(dupa parerea mea). Nu imi plac celelalte pentru ca nu le-am inteles niciodata si nici nu m-au atras, in special fizica. La chimie ma mai descurcam in primii doi ani, chiar foarte bine, dar m-am pierdut pe drum.
 3. Yam

  Cea mai faina zi la scoala a fost atunci cand l-am vazut pe profesorul de fizica beat mort. Omul asta ne-a facut sa radem cat n-am ras in toata viata noastra.
 4. Yam

  Cea mai mica nota: 2 Materia: Matematica Motivul: Aveam un profesor care nu ma suporta. Pe langa asta, matematica nu mi-a placut de cand am intrat la liceu si pana in ziua de azi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.