Jump to content

Pavlovsky

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Pavlovsky

  • Birthday 11/04/2004

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Pavlovsky
  • Discord
    Pavlovsky.SIAS#1384
  • Instagram
    pavel.andrei.11

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Botosani
  • Hobbies
    NARCOS DOCUMENTARY

Previous Fields

  • Real name
    Pavel Andrei

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Pavlovsky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nick: Pavlovsky RPG Bar (mic):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Pavlovsky"][/url Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari
  2. Nick: Pavlovsky RPG Bar (mic):https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Pavlovsky"][/url Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): Alte precizari
  3. Nume: Pavlovsky - RPG Bar:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Pavlovsky"][/url - Tipul de interviu dorit:Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - RPG Bar al participanților: - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină:Desigur. - Alte precizări:
  4. Voi incepe o serie de Narcos Documentary

    In ce consta:

    Viata narco-traficantiilor

    Vor fii pe serii

    Series 1

    Cartel de Cali

    Le Medellin

    Cartel de Sinaloa

    Series 2 organizatii mai mici 

    Series 3 Asasinii narco-traficantiilor

    1 data pe saptmana va aparea pe topicul meu

     

    1. Pavlovsky

      Pavlovsky

      NARCOS DOCUMENTARY

      SERIES 1

      LE MEDELLIN 

      Cartelul Medellín (spaniolă: Cartel de Medellín) a fost un cartel columbian de droguri foarte organizat, originar din orașul Medellín, Columbia, care a fost fondat de Pablo Escobar.  Cartelul medicamentului a funcționat în anii ’70 -’80 în Bolivia, Columbia, Panama, America Centrală, Peru și Statele Unite, precum și în Canada și Europa.

      Cei care au pornit cu aceasta "afacere"au fost:

      Pablo Emilio Gaviria Escobar

      Roberto Escobar

      Gustavo Gaviria

      Jorge Luis Ochoa Vàsquez

      José Gonzalo

      Rodríguez Gacha

      Carlos Lehder

      Activitatiile acestora au inceput prin anii 1976 pana in anul 1993 acestia avand activitati pe teritoriile din Mexic,Columbia, Florida si New York acestia ca ocupatie aveau: Trafic de droguri, trafic de arme, bombardament, terorism, luare de mită, răpire, extorsiune, spălare de bani, omor.Ca orice "ORGANIZATIE" acestia aveau si aliante dar si rivali,principalii rivali erau:El Cartel de Cali,Los Pepes,Guvernul American,Guvernul Columbian,DEA si CIA.Le Medellin erau aliati cu: Mafia Siciliana,Gulf Cartel, Guadalajara Cartel si La Corporación.

      În culmea operațiunilor sale, Cartelul Medellín contrabanda în fiecare săptămână tone de cocaină în țări din întreaga lume și a adus până la 60 de milioane de dolari americani în profituri de droguri.  Pentru un timp, Cartelul Medellín a furnizat cel puțin 80% din piața de cocaină din Statele Unite.

      La sfârșitul anilor 70, comerțul ilegal cu cocaină a devenit o problemă semnificativă și a devenit o sursă majoră de profit.  Domnul drogurilor, Griselda Blanco, a distribuit cocaină pentru cartel în New York și mai târziu în Miami, înființând o rețea a criminalității care, la înălțimea sa, trafica în jur de 300 de kilograme pe lună.Până în 1982, cocaina a depășit cafeaua.  Armate private au fost ridicate pentru a lupta împotriva gherilelor care încercau fie să-și redistribuie pământurile țăranilor locali, să-i răpească, fie să extorce banii gramaje Forțele armate revoluționare din Columbia (Fuerzas Armadas Revolucionarias de Columbia sau FARC) au încercat să fure.

       La sfârșitul anului 1981 și începutul anului 1982, membrii Cartelului Medellín, armata columbiană, corporația americană Texas Petroleum, legiuitorul columbian, mici industriei și crescători de vite bogate s-au reunit într-o serie de întâlniri la Puerto Boyacá  și a format o organizație paramilitară cunoscută sub numele de Muerte a Secuestradores („Moartea răpitorilor”, MAS) pentru a-și apăra interesele economice și pentru a oferi protecție elitelor locale împotriva răpirilor și extorsiunii. Până în 1983, afacerile interne columbiene au înregistrat 240 de omoruri politice de către echipele de moarte ale MAS, în mare parte lideri comunitari, oficiali aleși și fermieri.

       În anul următor, Asociația Campesina de Ganaderi și Agricultori din Magdalena Medio („Asociația crescătorilor și fermierilor Magdalena de mijloc”, ACDEGAM) a fost creată pentru a se ocupa atât de logistică, cât și de relațiile publice ale organizației și de a oferi un front legal pentru diverse  grupări paramilitare.  ACDEGAM a lucrat pentru promovarea politicilor anti-muncă și a amenințat pe orice persoană implicată în organizarea pentru drepturile muncii sau ale țăranilor.  Amenințările au fost susținute de MAS, care ar ataca sau asasina pe oricine era bănuit că ar fi „subversiv”.  De asemenea, ACDEGAM a construit școli al căror scop declarat a fost crearea unui mediu educațional „patriotic și anti-comunist” și a construit drumuri, poduri și clinici de sănătate.  Recrutarea paramilitară, depozitarea armelor, comunicații, propagandă și servicii medicale au fost rămase fără sediul ACDEGAM.

       La mijlocul anilor 1980, ACDEGAM și MAS au cunoscut o creștere semnificativă.  În 1985, traficanții de droguri Juan Matta-Ballesteros, Pablo Escobar, Roberto Escobar, Gonzalo Rodríguez Gacha, Carlos Lehder și Jorge Luis Ochoa au început să încaseze în organizație sume mari de numerar pentru a plăti echipament, instruire și armament.  Banii pentru proiecte sociale au fost tăiați și redirecționați către consolidarea MAS.  Puști de luptă moderne, cum ar fi AKM, FN FAL, Galil și HK G3, au fost achiziționate de la vânzările private din domeniul militar, INDUMIL și din fonduri de droguri.  Organizația avea calculatoare și a condus un centru de comunicații care a lucrat în coordonare cu biroul de telecomunicații de stat.  Aveau 30 de piloți și un sortiment de aeronave cu elan fix și elicoptere.  Instructori militari britanici, israelieni și americani au fost angajați să predea în centrele de instruire paramilitare.

      Ca mijloc de intimidare, cartelul a efectuat mii de asasinate în toată țara.  Escobar și asociații săi au lăsat să se înțeleagă că oricine ar fi opus împotriva lor riscă să fie ucis împreună cu familiile lor.  Unele estimări pun în total aproximativ 3.500 de omorâți în timpul înălțimii activităților cartelului, inclusiv peste 500 de ofițeri de poliție din Medellín, însă întreaga listă este imposibil de asamblat, din cauza limitării puterii judecătorești din Columbia.  Următoarea listă cu cele mai notorii asasinate conduse de cartel:

       Luis Vasco și Gilberto Hernandez, doi agenți DAS care l-au arestat pe Pablo Escobar în 1976. Printre primele asasinate ale unor figuri ale autorității de către cartel. [Când?]

       Rodrigo Lara, ministrul Justiției, ucis pe o autostradă din Bogota la 30 aprilie 1984, când doi oameni de armă care călăreau o motocicletă s-au apropiat de vehiculul său în trafic și au deschis focul. 

       Tulio Manuel Castro Gil, judecător superior, ucis de arme de motocicletă în iulie 1985, la scurt timp după ce l-a inculpat pe Escobar. 

       Enrique Camarena, agent DEA, la 9 februarie 1985, ucis la Guadalajara, Mexic.  Torturat și ucis la ordinul membrilor Cartelului din Guadalajara și Juan Matta-Ballesteros, un drog stăpân al Cartelului Medellin.

       Hernando Baquero Borda, justiție de la Curtea Supremă, ucis de oameni de armă la Bogota la 31 iulie 1986. 

       Jaime Ramírez, colonel de poliție și șeful unității anti-stupefiante a Poliției Naționale din Columbia.  Ucis pe o autostradă Medellín în noiembrie 1986, când asasinii dintr-un Renault roșu s-au tras lângă minivacanul său alb Toyota și au deschis focul.  Ramírez a fost ucis instantaneu;  soția sa și cei doi fii au fost răniți. 

       Guillermo Cano Isaza, directorul El Espectador, ucis în decembrie 1986, la Bogota, de oameni de armă care călăreau o motocicletă. 

       Jaime Pardo Leal, candidat la președinție și șeful partidului Uniunii Patriotice, ucis de un pistolar în octombrie 1987.

       Carlos Mauro Hoyos, procuror general, răpit apoi ucis de oameni de armă în Medellín în ianuarie 1988. 

       Antonio Roldan Betancur, guvernatorul Antioquia, ucis de o mașină bombă în iulie 1989. 

       Waldemar Franklin Quintero, comandantul poliției din Antioquia, ucis de oameni de armă la Medellín în august 1989. 

       Luis Carlos Galán, candidat la președinție, ucis de oameni de armă în timpul unei mitinguri la Soacha, în august 1989. Asasinarea a fost efectuată în aceeași zi, comandantul poliției din Antioquia a fost împușcat de cartel.

       Carlos Ernesto Valencia, judecător superior, ucis de oameni de armă la scurt timp după ce l-a inculpat pe Escobar la moartea lui Guillermo Cano, în august 1989.

       Jorge Enrique Pulido, jurnalist, director al televiziunii Jorge Enrique Pulido, ucis de oameni de armă în Bogotá în noiembrie 1989.

       Diana Turbay, jurnalistă, redactor-șef al revistei Hoy por Hoy, ucisă în timpul unei tentative de salvare din ianuarie 1991.

       Enrique Low Murtra, ministrul Justiției, ucis de oameni de armă în centrul orașului Bogotá în mai 1991.

       Myriam Rocio Velez, judecător superior, ucisă de oameni de armă cu puțin timp înainte de a o condamna pe Escobar la asasinarea lui Galán, în septembrie 1992.

       Miguel Maza Márquez a fost vizat în Bombardarea clădirii DAS, soldând cu moartea a 52 de civili prinși în explozie.  Miguel a scăpat nevătămat.

       În 1993, cu puțin înainte de moartea lui Escobar, locotenenții de cartel au fost vizați și de grupul de vigilenți Los Pepes (sau PEPES, Persoane persecutate de Pablo Escobar).

       Odată cu asasinarea lui Juan Diego Arcila Henao în 2007, majoritatea, dacă nu toți locotenenții lui Escobar, care nu erau în închisoare, au fost uciși de Blocul de căutare al Poliției Naționale din Columbia (instruit și asistat de operatori ai Forțelor Delta Delta și CIA) sau de către Los  Pepes vigilantes. 

       Agenții DEA au considerat că „Strategia Kingpin” de patru punți, care vizează în special cifrele de cartel senior, a fost un factor important care a contribuit la prăbușirea organizației. 

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.