Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TLG Toziix

Member
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About TLG Toziix

  • Birthday 06/13/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Reghin
  • Hobbies
    SA:MP

Previous Fields

  • Real name
    Cristi RT
  • RPG Nickname
    -

Contact Methods

  • Discord
    TLG Toziix#3978
  • Instagram
    Cristi_RT_

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TLG Toziix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

36

Reputation

  1. Nume:Toziix De la ce vine numele tau?:Este o asociație doar ca eu m-am gandit sa mai pun un "i" deoarece arata si suna mai bine xD
  2. Recomand, admin 6 si coleg de clan cu mine! Nu stiu daca ajuta cu ceva dar mna.
  3. Nick: Toziix Rank: 4 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri. Acțiuni efectuate în săptămâna: 23.11.2020 - 29.11.2020 Dovezi: Activitate 1:http://imgur.com/a/5xmBodR Alte precizări: zi/seara frumoasa!
  4. Nick:Toziix Level:62 Vârstă (reală):19 Ani. Sex (real):Masculin Vechime pe server:02.02.2016=4 ani si 10 luni imediat. Link profil RPG:https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/Toziix Motivul pentru care doresc să fiu Primar:Deoarece as dorii sa ajut playerii de level 2-7, care sunt începători si in a crea o buna stare pe server.Doresc sa fiu primar deoarece imi place sa ajut oamenii si sa ii si respect in acelasi timp. Un alt motiv ar fii deoarece vin sărbătorile, ar fi frumos ca playerii sa faca anumite activitati care ii atrag pe server de cat sa ii faca sa ne părăsească, așadar si prin urmare intenționez să fac cat mai multe aventuri si sa ii ajut pe playerii cu tot ce mi sta in putinta.As dorii sa fac multe activități suplimentare care sunt la alegerea playeriilor.Am sa ascult orice membru al acestei comunități in probleme sale si o sa incerc sa l ajut cat imi sta in putință.Doresc tot ce e mai bun pentru comunitatea B-Zone deoarece aici suntem ca o familie si ne simtim bine.Consider că cei începători trebuie ajutați din putinul nostru si sa ii facem sa se simtă ca "acasa" prin armonia si activitatiile noastre. Ce intenționez să fac pentru jucători:Multe aventuri si sa ii ajut si sa le fiu aproape exact ca un helper/admin.Sper sa pot sa ii ajut cu tot ce mi sta in putinta si sa nu se lase niciodata de acest server mirobolant.Doresc sa petrec mult timp cu ei, nu doar în cadrul evenimentelor, am putea face impreuna cea mai mare paradă de pe acest server și sa o remarcam prin o poza facand asta una dintre cele mai misto momente de pe acest server.Am sa fac multe evenimente care le plac lor, pe gustul lor sa zic asa.Doresc sa fac niste activități care să rămână în istoria B-Zone si sa stie ca am ajuns la această funcție.Eu imi voi da tot interesul posibil pentru ca playerii sa se comporte mai frumos deoarece suntem in pragul sărbătorilor, vorba aia "De Crăciun fi mai bun".As vrea sa remarc acești playerii chiar daca sunt civili in ceva măreț.Sa se simtă special si sa se tina in continuare de acest server.Un ultim lucru pe care il am de zis este pentru ei:"Remember who you are"
  5. Nick: Toziix Rank: 1 Vreau sa ma invoiesc de la: war Motivul absenței: Nu sunt acasa, dacă ajung joc. Data activitatii: 23/11/2020 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari?: Imi cer scuze si sa speram ca ajung
  6. Nick: SkeLy.ManiaC Rank: 4 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri Acțiuni efectuate în săptămâna: 16.11.2020-22.11.2020 Dovezi: Activitatea 1: http://imgur.com/gallery/IDYW8AY Activitatea 2: - Alte precizări: Toate cele bune!!
  7. Nick: Toziix Rank: 1 Vreau sa ma invoiesc de la: war Motivul absenței: Nu sunt acasa si ajung deabea pe la 23:00. Data activitatii: 20/11/2020 Numarul de invoiri facute in aceasta saptamana: 1/2 Alte precizari?: Imi cer scuze!
  8. Nick: Toziix Factiune: Vietnamese Boys Mesaj: Felicitări tuturor!!
  9. Nick-ul tău:Toziix.Level:78Factiune:FBI(4)Ce dorești să le spui:Felicitări!
  10. Nick: SkeLy.ManiaC Rank: 4 Acțiune namecover: Wanted pentru posesie droguri Acțiuni efectuate în săptămâna: 09.11.2020 - 15.11.2020 Dovezi: Activitatea 1: http://imgur.com/gallery/wJvMZfN Activitatea 2: - Alte precizări: Toate cele bune!
  11. Nick: Toziix Level: 61 Factiune: Hitmen Agency(RPG2) Mesaj: Felicitari! Alte precizari: Bafta!
  12. Nick:Toziix Level:61 Factiune:Hitmen Agency Ce doresti sa le spui:Felicitări!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.