Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

South lucian.lpv

Member
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About South lucian.lpv

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Braila
 • Hobbies
  ⚽️

Previous Fields

 • Real name
  Luci
 • RPG2 Nickname
  lucian.lpv

Recent Profile Visitors

1048 profile views
 1. South lucian.lpv

  Am rezolvat, mulțumesc pentru ajutor tuturor!
 2. South lucian.lpv

  Am sa caut pe you tube sa văd dacă găsesc vreo metoda pentru aceasta eroare, dacă nu găsesc sau nu merge in cel mai rău caz voi face acest proces de reinstalare. Mulțumesc de ajutor!
 3. South lucian.lpv

  Nu, apăs pe server dau connect și da direct Crash fără alte mișcări
 4. South lucian.lpv

  L-am instalat pe curat, am vrut sa vad daca merge ok si imi da crash https://imgur.com/gallery/FSi6wDd , cred ca problema e de la alt ceva. Plus cand am instalat samp si am ales folderul cu gta mi a spus ca fisierul din system32 " d3dx9_43.dll " cant write
 5. South lucian.lpv

  Bun acum nu imi mai afiseaza acel mesaj de la windows defender, sa inteleg ca sa oprit, acum imi da doar crash. Am instalat acel sampfuncs de pe link (SF-5.4.1.zip). Tot imi da crash dupa ce am bagat toate acele fisiere in modpack
 6. South lucian.lpv

  Salut, eu am instalat cateva modpackuri recent si nu aveam probleme cu ele, dar de curand windows defender imi da crash si imi arata un mesaj, si nu inteleg de ce. Pana acum o saptamana ma jucam cu aceste modpackuri care pot spune ca sunt legite deoarece sunt de la niste you tuberi mari cu recenzii bune si fara probleme. Mie imi arata cand dau click pe acel mesaj ca sampfuncs e bagat in carantina si nu stiu cum sa fac ca sa pot juca iar fara probleme. Imagie : https://imgur.com/gallery/Hnq2CtA
 7. South lucian.lpv

  Paste fericit tuturor! Felicitari pentru munca depusa!
 8. South lucian.lpv

  Noroc!
 9. South lucian.lpv

  Merge foarte bine acum, nu mai am lag absolut deloc, mulțumesc foarte mult pentru ajutor.
 10. South lucian.lpv

  Da, voi lua legătura, am filmat și cu bandicam doar ca cu acel program ba nu filmează, ba filmarea e black screen, ba filmarea e foarte laguita și nu se înțelege nimic, așa am decis sa merg pe obs chiar dacă folosește multe resurse totuși e mult mai ok.
 11. South lucian.lpv

  Acum functioneaza foarte bine, multumesc, daca doriti putem face si acele setari, am acest laptop : Laptop Lenovo IdeaPad 330S-15ARR, AMD RYZEN 5 2500U pana la 3.6GHz, 15.6" FHD, 4GB, 1TB, Radeon Vega 8, Free Dos (altex.ro) + i-am adaugat 8 gb de ram adica am 12 gb de ram.
 12. South lucian.lpv

  Salut, am instalat acel OBS Clasic, presupun ca se numeste OBS Broadcaster, am selectat sa filmez Game Capture, iar fisierul se salveaza ca tip de deschidere internet edge iar ecranul e negru daca vreau sa vad filmarea, cum ar trebui sa procedez corect?
 13. South lucian.lpv

  Salut, eu folosesc programul OBS pentru a filma unele momente din joc legate de raport si am vazut ca de la 100-110 fps, cand aprind filmarea scade la 40-50 fps. Cum as putea rezolva problema asta? pentru a nu mai avea lag cand filmez si pentru a avea o experienta placuta in acelasi timp.
 14. South lucian.lpv

  Nick: lucian.lpv Data: 27.03.2021 Am dat test cu (link de la cont): https://www.rpg2.b-zone.ro/players/general/LittleJacob Desfăşurare: 1/3, 2/4 Rezultat: Admis Alte precizări: Felicitari!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.