Jump to content

Radio B-Zone recrutează noi DJ. Aplică aici

Radio Legend recrutează noi DJ. Aplică aici

Recrutăm designeri audio și video. Puteți aplica aici

 

MrFreeZe

Member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MrFreeZe

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick: NuSuntAdelin Rank:2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:23/10/2020 Lipsesc din motivul:N-am timp sa intru Numărul de învoiri din această săptămână:2/2 Alte precizări:Succes.
 2. Nick: NuSuntAdelin Rank:2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):war Data la care nu poți veni:20/10/2020 Lipsesc din motivul:N-am timp sa intru Numărul de învoiri din această săptămână:2/2 Alte precizări:Succes.
 3. Nick: NuSuntAdelin Rank: 2 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni: 14/10/2020 Lipsesc din motivul: Am ceva de invatat pentru maine si nu pot veni. Numărul de învoiri din această săptămână:2/2 Alte precizări: Bafta! Imi pare rau ca trb sa-nvat, mai bn astept sa invete altu pt mine, asa-i?
 4. Nick: NuSuntAdelin Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni: 13/10/2020 Lipsesc din motivul: Am ceva de invatat pentru maine si nu pot veni. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări: Bafta!
 5. Nick: NuSuntAdelin Rank: 1 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni: 09/10/2020 Lipsesc din motivul: Sunt in oras Numărul de învoiri din această săptămână:2/2 Alte precizări: Bafta!
 6. Nick: NuSuntAdelin Rank: 41 La ce mă învoiesc (ședință/antrenament/activitate/war):War Data la care nu poți veni: 08/10/2020 Lipsesc din motivul: Nu am net. Numărul de învoiri din această săptămână:1/2 Alte precizări: Bafta!
 7. Nick: AdelinJmekeruRank: 4Data sedintei pentru care vrei sa te invoiesti: 12.09.2020Motiv: Sunt plecat in oras si nu cred ca voi ajunge.Alte precizari?: Nu am
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.