Jump to content

Onix1234

Member
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Onix1234's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

0

Reputation

  1. Nume:Low_Speed Recordul doborat: cei mai multi kilometri parcursi cu un singur client Dovezi:https://imgur.com/TD9Hsy9 Alte precizari:Mi-a placut sa trec prin experienta asta.
  2. Nick:Low_SpeedRank:4Propunere:Sa avem un chat in care sa vorbim si cu celelalte factiune cum ar fi factiuni pasnice/mafii/departamente si hitman
  3. Nick:Low_SpeedRank:4Propunere:Un membru rank4+ sa dea test cu un player, daca playerul trece testul, ceilalti membri cu rank4+ aleg daca il accept sau nu, acum zic si dece. Daca un playeri are mai multe sancituni primite de la admin, ca sa nu ii fie respinsa aplicatia, il lasa-ti 2 zile sa vedeti daca mai face ceva, daca face ceva rau il respingeti daca nu face nimic il acceptati.
  4. Nick:Low_SpeedRank:4Propunere:Sa facem rapoartele mai mari, putin, ca sa fie activitate in factiune.
  5. Nick:Low_SpeedRank:4Propunere:Paintball in echipa in tr, adica sa fie echipa red si echipa blue, cine castiga primeste 500k, doar ce-i rank 4+ pot face evenimente.
  6. Nick:Low_SpeedRank:4Propunere:De la rank 1-4 sa fie doar job legal
  7. Nick:Low_SpeedRank:4Propunere:Sa se bage NRG-500 sau infernus pentru a face raport, sigur o sa atraga multi playeri care vor vrea sa aplice in taxi.
  8. Acel moment cand ai sedinta si te cheama mama la baie.
  9. Nick:Low_SpeedRank:4Propunere: Sa fie un chat doar pentru membrii cu rank +5 deoarece sa fie alese niste alegeri pentru un membru face a facut ceva gresit, sa nu vada alti membrii mai mici deoarece pot aduce la anumite conflicte, comanda pentru acest chat sa fie /fl
  10. Membrii cu rank-ul +5 sa aiba chat-ul lor, comanda sa fie /f, sa vorbeasca acolo membrii +5 despre alti membri sa schimbe o vorba despre o propunere sa ceva de genu. Sau sa aleaga daca un membru care a facut ceva gresit sa fie demis sau sa ii fie acordat amenzi/Fw/AV
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.