Jump to content

Unknown7

Member
  • Posts

    286
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Unknown7's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member
  • 365 Days Member

Recent Badges

75

Reputation

  1. Unknown7

    Se putea si mai bine.
  2. Unknown7

    Slab, poti sa-l stergi.
  3. Salutare, stimate domn.

    1. Claude.

      Claude.

      Salut, incantat.

  4. - Nume: kiKz. - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/kiKz. - Tipul de interviu dorit: normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): nu - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: nu - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: da - Alte precizări: nu
  5. - Nume: Popan. - Rang: 4 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 29/04/2021 - Tipul emisiunii/concursului: emisiune smash or pass - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: bubbles - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: https://postimg.cc/bSyKsgHB/ae6f17da - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: https://postimg.cc/gallery/KZNFyTD/6a3792c4 - Alte precizări:
  6. - Nume: Popan. - Rang: 4 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 29/04/2021 - Tipul emisiunii/concursului: concurs capitale - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Namikaze123, AlinFARAONU, Korso, Larisa.C, Robert777 - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: https://postimg.cc/kBn6rFsH/18236390 - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: https://postimg.cc/gallery/Gd8YdsG/9d246d58 - Alte precizări:
  7. Unknown7

    :))))
  8. - Nume: robiCS - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/robiCS - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: -
  9. - Nume: robiCS - Rang: 5 - Numarul interviului: 761 - Tipul interviului: normal - Poza cu [/livemembers]: https://postimg.cc/gallery/tTCYMHr/4cf31672 - Poze din timpul interviului (3-5): https://imgur.com/a/3jQxQok - Alte precizări:
  10. Salutare! Cererea ta a fost acceptata. Ia legatura cu un reporter de rang 3+ pentru a sustine interviul. Ai aici un link unde poti vedea toti reporterii de rang 3+ (https://bit.ly/3dvKUjg) Trebuie sa contactezi un reporter in termen de 5 zile, altfel interviul o sa fie anulat, iar cererea ta nu o sa mai fie valabila. De asemenea, daca in timpul interviului un admin o sa iti dea kick pe motiv /l, reporterul nu o sa te mai poata adauga in acel live. Regulile pentru interviu le ai mai jos: - Evitati limbajul de tip messenger, skype (prescurtari, emoticoane). Puncte penalizare: 3/3 - Raspunsurile trebuie sa fie la subiect, nu bateti campii! Puncte penalizare: 1/3 - Daca doriti sa scrieti 2 randuri, anuntati reporterul. Puncte penalizare: 0.5/3 - Daca interviul este in grup, respectati ordinea. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu raspundeti la telefon in timpul live-ului pentru a nu face spam pe chat sau a incurca reporterul sau ceilalti invitati. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu "atacati" (verbal) un player sau o factiune pe live, este interzis. Puncte penalizare: 3/3 - Nu aveti voie sa folositi limbaj obscen sau cu caracter jignitor. Puncte penalizare: 3/3 - Pe live trebuie sa scrieti cat mai corect din punct de vedere gramatical. Puncte penalizare: 0.5/3 - Folositi semnele de punctuatie corespunzatoare si nu abuzati de ele. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu stati "AFK" (ESC) in timpul interviului in exces. Puncte penalizare: 0.5/3 - O propozitie se incepe cu litera mare si se incheie cu punct -> . / semnul exclamarii -> ! / etc. Puncte penalizare: 0.5/3 ! Daca invitatii nu respecta regulile impuse de reporter la inceput, acesta trebuie sa incheie transmisia ! ! Pentru fiecare greseala se ofera un punct penalizare, iar la 3 puncte, reporterul are obligatia de a incheia live-ul cu jucatorul in cauza ! Si inca ceva! - Reporterii au posibilitatea să vă avertizeze de maxim 3 ori înainte de a lua o măsură, dar în același timp această posibilitate este opțională, motiv pentru care puteți fi sancționați fără avertizare. - Participantul principal (cel care face cererea) este direct responsabil pentru acțiunile celorlalți participanți, ceea ce înseamnă că și el va fi sancționat. - Reporterii își rezervă dreptul de a opri interviurile dacă nu sunt mulțumiti de prestația participanților fără a mai returna banii. Aceasta este cererea cu numarul: 761 Numele celorlalti participanti: BASTARDO.
  11. Salutare! Cererea ta a fost acceptata. Ia legatura cu un reporter de rang 3+ pentru a sustine interviul. Ai aici un link unde poti vedea toti reporterii de rang 3+ (https://bit.ly/3dvKUjg) Trebuie sa contactezi un reporter in termen de 5 zile, altfel interviul o sa fie anulat, iar cererea ta nu o sa mai fie valabila. De asemenea, daca in timpul interviului un admin o sa iti dea kick pe motiv /l, reporterul nu o sa te mai poata adauga in acel live. Regulile pentru interviu le ai mai jos: - Evitati limbajul de tip messenger, skype (prescurtari, emoticoane). Puncte penalizare: 3/3 - Raspunsurile trebuie sa fie la subiect, nu bateti campii! Puncte penalizare: 1/3 - Daca doriti sa scrieti 2 randuri, anuntati reporterul. Puncte penalizare: 0.5/3 - Daca interviul este in grup, respectati ordinea. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu raspundeti la telefon in timpul live-ului pentru a nu face spam pe chat sau a incurca reporterul sau ceilalti invitati. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu "atacati" (verbal) un player sau o factiune pe live, este interzis. Puncte penalizare: 3/3 - Nu aveti voie sa folositi limbaj obscen sau cu caracter jignitor. Puncte penalizare: 3/3 - Pe live trebuie sa scrieti cat mai corect din punct de vedere gramatical. Puncte penalizare: 0.5/3 - Folositi semnele de punctuatie corespunzatoare si nu abuzati de ele. Puncte penalizare: 0.5/3 - Nu stati "AFK" (ESC) in timpul interviului in exces. Puncte penalizare: 0.5/3 - O propozitie se incepe cu litera mare si se incheie cu punct -> . / semnul exclamarii -> ! / etc. Puncte penalizare: 0.5/3 ! Daca invitatii nu respecta regulile impuse de reporter la inceput, acesta trebuie sa incheie transmisia ! ! Pentru fiecare greseala se ofera un punct penalizare, iar la 3 puncte, reporterul are obligatia de a incheia live-ul cu jucatorul in cauza ! Si inca ceva! - Reporterii au posibilitatea să vă avertizeze de maxim 3 ori înainte de a lua o măsură, dar în același timp această posibilitate este opțională, motiv pentru care puteți fi sancționați fără avertizare. - Participantul principal (cel care face cererea) este direct responsabil pentru acțiunile celorlalți participanți, ceea ce înseamnă că și el va fi sancționat. - Reporterii își rezervă dreptul de a opri interviurile dacă nu sunt mulțumiti de prestația participanților fără a mai returna banii. Aceasta este cererea cu numarul: 760 Numele celorlalti participanti: robiCS
  12. - Nume: robii - Rang: 5 - Numarul interviului: 757 - Tipul interviului: normal - Poza cu [/livemembers]: https://imgur.com/a/WzskeqO - Poze din timpul interviului (3-5): https://postimg.cc/gallery/cZpSSrp/57b4c159 - Alte precizări:
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.