Jump to content

robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Member
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Excellent

About robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 • Rank
  Take away my internet
 • Birthday 08/03/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/robii
 • Steam ID
  /id/robiiiiiiiiiiiiiiiiiii/
 • Discord
  robii#7428

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Hobbies
  Music

Previous Fields

 • Real name
  Robert
 • RPG1 Nickname
  robii

Recent Profile Visitors

760 profile views
 1. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  hahaha
 2. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 3. - Nume: robii - Rang: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 04/03/2021 - Tipul emisiunii/concursului: Concurs pe tema biologie - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Cosmiin62, Namikaze123, ALECSANDER., xJz si Dogster. - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: Here - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: Here - Alte precizări: Nu mi-a placut deloc concursul asta. Primul pe tema asta si a fost "esuat" ca sa zic asa din cauza bunelor maniere ale invitatilor.
 4. - Nume: Robii - Primul rand: News Reporters are nevoie de membri noi! Cunosti bine tainele limbii romane? Atunci te asteptam cu o 100 - Al doilea rand: aplicatie pe website-ul serverului nostru, rpg.b-zone.ro. Mult succes! 70 - Dovadă: Chiaaar aici! - Data publicării: 04/03/2021 - Tema anunţului: News Reporters recruteaza. - Bara RPG a jucatorului: Nu este cazul! - Alte precizări: ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)
 5. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  - Nume: robii - Rang: 3 - Numarul interviului: 686 - Tipul interviului: Simplu. - Poza cu [/livemembers]: HERE - Poze din timpul interviului (3-5): HERE - Alte precizări: Evidenta RGB.
 6. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Zi frumoasa, Reding! Ma bucur ca ati ales unul dintre serviciile oferite de News Reporters facand aceasta cerere de interviu. Aceasta a fost acceptata! Ai un termen de 5 zile la dispozitie sa iei legatura cu un reporter de rang 3+ (vezi aici toti reporterii eligibili pentru a acorda un interviu: https://bit.ly/3dvKUjg). Daca nu te prezinti in termenul limita la interviu, acesta o sa fie anulat, iar cererea ta nu o sa mai fie valabila. Trebuie sa respecti regulile impuse de repoter la interviu. Pe [/l] fiind interzise urmatoarele: spamul, CAPS-LOCK-ul, injuraturile, mistourile, nefolosirea in mod corect a semnelor de punctuatie, prescutari aiurea, emojiuri si promovari, precum si vanzarea sau cumpararea unor bunuri. *Daca un administrator iti da kick pentru motivul [/l], reporterul nu o sa va mai poata adauga in acel live. CEREREA CU NUMARUL - 686
 7. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  - Nume: robii - Linkul catre profilul de website / RPG bar: HERE - Tipul de interviu dorit: Normal - Numele celorlalți participanți (dacă există): N/A - Linkul catre profilul de website al participanților: N/A - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Alte precizări: N/A
 8. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  - Nume: robii - Rang: 3 - Numarul interviului: 682 - Tipul interviului: Normal - Poza cu [/livemembers]: HERE - Poze din timpul interviului (3-5): HERE - Alte precizări: Nope!
 9. - Nume: robii - Rang: 3 - Data săvârşirii emisiunii/concursului: 2/3/2021 - Tipul emisiunii/concursului: Concurs -> automobile - Numele celor care au participat la emisiune/concurs: Maeve, Andu. si Hayden - Dovada (screenshot) pentru tipul concursului/emisiunii [/l]: HERE - Dovada (screenshot) cu [/livemembers]: HERE - Alte precizări: Nuuuu ammmm!
 10. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  :))))))))))
 11. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Seara frumoasa, FlorinelComan! Ma bucur ca ati ales unul dintre serviciile oferite de News Reporters facand aceasta cerere de interviu. Aceasta a fost acceptata! Ai un termen de 5 zile la dispozitie sa iei legatura cu un reporter de rang 3+ (vezi aici toti reporterii eligibili pentru a acorda un interviu: https://bit.ly/3dvKUjg). Daca nu te prezinti in termenul limita la interviu, acesta o sa fie anulat, iar cererea ta nu o sa mai fie valabila. Trebuie sa respecti regulile impuse de repoter la interviu. Pe [/l] fiind interzise urmatoarele: spamul, CAPS-LOCK-ul, injuraturile, mistourile, nefolosirea in mod corect a semnelor de punctuatie, prescutari aiurea, emojiuri si promovari, precum si vanzarea sau cumpararea unor bunuri. *Daca un administrator iti da kick pentru motivul [/l], reporterul nu o sa va mai poata adauga in acel live. CEREREA CU NUMARUL - 676
 12. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Salut, CrimZ! Cererea a fost RESPINSA. Motiv: Contacteaza un reporter rang 4+ in joc pentru a sustine o emisiune de tip Am/N-am. Vezi aici: https://bit.ly/3dvKUjg De asemenea, cand dai emisiunea trebuie sa respecti regulile impuse de repoter la interviu. Pe [/l] fiind interzise urmatoarele: spamul, caps-lock-ul, injuraturile, mistourile, nefolosirea in mod corect a semnelor de punctuatie, prescutari aiurea, emojiuri si promovari, precum si vanzarea sau cumpararea unor bunuri. Daca un administrator iti da kick pentru motivul [/l], reporterul nu o sa va mai poata adauga in acel live.
 13. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  - Nume: robii- Rang: 3- Numarul interviului: 675- Tipul interviului: normal- Poza cu [/livemembers]: HERE- Poze din timpul interviului (3-5): HERE- Alte precizări: n am
 14. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Zi frumoasa, ndr! Ma bucur ca ati ales unul dintre serviciile oferite de News Reporters facand aceasta cerere de interviu. Aceasta a fost acceptata! Ai un termen de 5 zile la dispozitie sa iei legatura cu un reporter de rang 3+ (vezi aici toti reporterii eligibili pentru a acorda un interviu: https://bit.ly/3dvKUjg). Daca nu te prezinti in termenul limita la interviu, acesta o sa fie anulat, iar cererea ta nu o sa mai fie valabila. Trebuie sa respecti regulile impuse de repoter la interviu. Pe [/l] fiind interzise urmatoarele: spamul, CAPS-LOCK-ul, injuraturile, mistourile, nefolosirea in mod corect a semnelor de punctuatie, prescutari aiurea, emojiuri si promovari, precum si vanzarea sau cumpararea unor bunuri. *Daca un administrator iti da kick pentru motivul [/l], reporterul nu o sa va mai poata adauga in acel live. CEREREA CU NUMARUL - 675
 15. robiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  - Nume: robii - Rang: 3 - Numarul interviului: 672 - Tipul interviului: Normal - Poza cu [/livemembers]: HERE - Poze din timpul interviului (3-5): HERE - Alte precizări: Nu am.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.