Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

ANDREY YOYO

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ANDREY YOYO

  1. Pro si de la mine, regulamentul il stiai si atunci, insa nu punctasei ce trebuia, esti un model pentru alti playeri pe server si am observat ca i ajuti pe unii cu diferite informatii. Succes !
  2. Mdaa. chiar ar putea sa ajute pentru playerii care au initiativa de a juca corect urmand un regulament, pentru idee ai un Pro. Insa asta nu ne v a scapa de anumiti jucatori certareti care nu si ar dori sa respecte anumite reguli nici in ruptul capului. In concluzie repet, ai un Pro. Ps : Regulamentul care s ar baga pe server ar trebui sa fie mai simplificat din punctul meu de vedere, sa fie trecute acolo lucrurile cele mai importante si cu adevarat esentiale pentru un gameplay cinstit, nu trebuie sa fie cat un roman ca nu l citeste nimeni.
  3. Da boss m am incurcat, cu "inceputul rundelor" nu am fost atent, insa imi sustin parerea armura dispare fix cand moare last zm nu are treaba ca tragi dupa cu bazooka. Din cate cred eu treaba asta cu armura este influentata de plugin in sine printr un sistem random nu toti pierd armura in acelasi timp (ex: Eram cu un var in telefon eu am pierdut armura, el nu sau invers) deci nu o pierd toti odata, sau daca nu fie din cauza unui bug nedescoperit inca . Spor la joc.
  4. Nu are treaba asta, armura se pierde sau nu fix in momentul in care last zm este omorat nici de cum dupa ce incepe runda. Spor la joc.
  5. Am si eu ceva de spus, daca jucatorul maxtr3me2008 intr adevar avea aim se face un demo frumos si se da ban ca doar ai acces ! Cat despre limbaj trebuie sa ti l controlezi, daca o ti in ritmul asta mai mult ca sigur se poate ajunge la pierderea gradului. Ai grija.
  6. Nume: ANDREY YOYO Grad actual: Administrator Grad dorit: Moderator Link cu orele jucate: https://www.gametracker.rs/player/193.84.64.101:27015/ANDREY%2BYOYO/ Motivul pentru care doresti upgrade: Sa am acces la mai multe comenzi .
  7. Contra ! Nu ai citit regulamentul, pacat ca esti baiat ok pe server si in rest indeplinesti conditiile. Citeste bine de 10 ori regulamentul si revino dupa cu alta cerere.
  8. Contra. Nu ai experienta, iar pe server ai mai avut iesiri cu un limbaj suficient de neadecvat incat sa nu fie bun de urmat de catre alti playeri. Schimba ti atitudinea, ajuta playerii noi de pe server cu informatii utile, invata comenzile amx_.. sunt tutoriale pe youtube , iar apoi revi cu o alta cerere daca este cazul. ps : Limbaj neadecvat nu inseamna doar ca te apuci tu sa injuri aiurea pe altii, ci si daca cineva te provoaca si are mintea seaca nu ti da dreptul sa te pui la mintea lui si sa i raspunzi cu aceeasi moneda (injuraturi/ jigniri) pentru asta sunt adminii , gagurile si in cazuri mai rele ban uri !
  9. Nume: ANDREY YOYO TAG dorit: [The Legend] Link cu orele jucate: https://www.gametracker.rs/server_players/193.84.64.101:27015/?name=ANDREY+YOYO
  10. Nume: ANDREY YOYO Varsta: 17 Contact(Discord etc: - nu folosesc Experienta ca admin: 3-4 ani (buna) Link cu orele jucate: https://www.gametracker.rs/server_players/193.84.64.101:27015/?name=ANDREY+YOYO Motivul pentru care doresti admin: Sa am grija de server pe durata intregii zile Ai citit regulamentul serverului? : Oleaca ? Alte precizari: Aveti incredere ! Sunt de treaba si sper sa ne intelegem bine ❤️
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.