Jump to content

iSektor

Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iSektor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • 2 Consecutive Logs
  • First Post
  • 30 Days Member
  • 7 Days Member
  • 180 Days Member

Recent Badges

0

Reputation

  1. Real Life: - Nume: Vlad - Varsta: 22 - Profil: Transporturi Politehnica Bucuresti an 4 - Hobby-uri: Masinile, Minecraft, Plimbari, Sala - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Ma consider o persoana serioasa, cu spirit de echipa si spirit de gluma, imi place sa ajut oamenii in general, nu suport oamenii prosti dar ma descurc cu ei . Joc Minecraft de cand a aparut, de la 11 ani, cu pauze evident . Stiu cum functioneaza Minecraftul, am mai fost admin si pe acest server si pe alte servere, am avut si eu server dar nu a functionat din cauza ca nu am avut sustinere financiara, deci stiu cum functioneaza si cum se editeaza pluginurile . (majoritatea) ________________________________ Server: - Nickname: iSektor - Timp jucat (/ontime): azi fac 48 ( in 3 zile de jucat ) - Cu ce crezi ca se ocupa un membru staff? : Consider ca toti membrii staffului trebuie sa fie primitori, si sa ii ajute pe toti ceilalti participanti la joc, si sa rezolve disputele intre playeri intr-un mod cat mai profi . - De ce iti doresti functia? : Imi doresc functia pentru ca am destula experienta, imi place sa ajut, si stau destul de mult timp conectat pe server . - De cat timp joci Minecraft, si de cat timp joci pe server? : De cand aveam 11 ani ( 2011 ) - Ce sanctiuni ai primit pana acum, daca ai primit? : Nu am primit, sau cel putin nu imi amintesc daca am primit vreodata mai demult . - Ai mai detinut functii staff pe serverul nostru? Dar pe comunitate? : Pe serverul asta am fost admin ( pe vremea lui Katzuno ), am fost owner pe serverul pe care l-am avut acum cativa ani, si Admin/Moderator pe alte servere acum multa vreme (nu mai stiu cum se cheama a trecut destul de mult de atunci) . - Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3) : GrupManagerul facut forta rau, Ah, /p . - Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server : Nu imi place ca unii playeri au ferme imense de diferite lucruri si se strica economia serverului ( ah e plin de elitra si alte chestii, daca pune cineva un stack de lemn pe ah nu este deloc important si nu il cumpara nimeni ) - Si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate? : Interzicere de ferme sau alte chestii monstruase care creeaza beneficii prea mari unor playeri .
  2. Real Life: - Nume: Vlad - Varsta: 21 - Profil: https://www.facebook.com/vlad.modoran/ - Hobby-uri: Masinile, imi place sa ies si sa ma plimb si sa modific masini - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte): Sunt o fire saritoare, invat repede, inteleg multe chestii, ma joc minecraft de placere, nu sunt genul care intra doar sa stea afk decat cand am lucruri gen examene de dat . ________________________________ Server: - Nickname: iSektor - Timp jucat (/ontime): 3 zile - Cu ce crezi ca se ocupa un membru staff?: Cu mentinerea disciplinei - De ce iti doresti functia?: Vreau sa ajut la dezvoltarea serverului . - De cat timp joci Minecraft, si de cat timp joci pe server?: Joc Minecraft de cand era versiunea 1.2. iar pe server joc de cand era Katzuno owner . - Ce sanctiuni ai primit pana acum, daca ai primit?: Am primit o singura data ban o zi pt ca zburam prin spawn si nu stiam ca nu am voie . - Ai mai detinut functii staff pe serverul nostru? Dar pe comunitate?: Am detinut Moderator+ mai demult (Katzuno) - Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3):Sistemul de misiuni si puncte, sistemul de group manager, sistemul de abilitati, shopul - Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server : In general staff-ul ne-profesionist care are tendinta de a alunga playerii, evident nu toti . De cativa ani de cand joc pe sv nu mai creste o data numarul playerilor deloc. si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate? :Tind sa cred ca o sa se rezolve de la sine,
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.