Jump to content

Ediția Iulie a concursului WOTM a început. Detalii aici

Sistemul de Bunkere e live pe servere. Detalii aici

 

Recrutăm Designeri Audio și Video. Detalii aici

Liviuts

Member
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Liviuts

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Liviuts

  Recomand, super serios și de încredere!
 2. Liviuts

  Nick-ul tau: Liviuts Server: rpg.b-zone.ro:7777 Descrierea bugului: Atunci când îmi explodează Dune sau Maverick trebuie să plătesc de două ori asigurare și nu o dată. Circumstantele in care s-a produs bugul: - Screenshot(s): https://imgur.com/a/2I5G06h
 3. Liviuts

  Mulțumesc mult pentru ajutor și pentru interesul arătat. O zi bună!
 4. Liviuts

  Numele contului de pe care joc, pe RPG1, este Liviuts. Îmi cer scuze pentru întarzierea cu care a venit acest răspuns.
 5. Salut! De dimineata am achizitionat Maraton Pro si am observat ca premiul aferent zilei de astazi este ”rob skill-up”, asa ca am intrebat pe /n daca atunci cand dau claim la rob skill-up primesc instant sau il pot atribui ulterior. Raspunsul pe care l-am primit de la helper, pe numele sau [AIM]Scooby69, a fost ca da, il pot folosi cand vreau, asa ca atunci cand am acumulat punctele de maraton necesare am dat claim si am fost surprins sa vad ca am primit automat skill-up si ca am pierdut progresul anterior. Cererea mea e simpla, as vrea sa imi primesc inapoi cele 17 sau 18 puncte de skill pe care le aveam la rob, pentru ca este clar ca vina nu este a mea si nu as fi dat claim acum daca stiam. Din nefericire, nu am dovezile necesare, pentru ca nu mi-a trecut prin cap sa fac screenshot, dar cred ca aveti un log ceva care sa demonstreze cele spuse de mine.
 6. Liviuts

  Recomand. Om de incredere!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.