Jump to content

AlexutzuXR

Member
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About AlexutzuXR

  • Birthday 06/14/2005

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Bucuresti
  • Hobbies
    Fotbal

Previous Fields

  • Real name
    Alex
  • CS 1.6 Nickname
    AlexutzuXR

Contact Methods

  • Discord
    AlexutzuXR#4833
  • Instagram
    alex.pavaluc

Recent Profile Visitors

225 profile views

AlexutzuXR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. AlexutzuXR

    CONTRA! Mult prea copilaros, te-am prins de cateva ori incalcand regulamentul, si acum o zi sau doua ai jignit pe sv un jucator.
  2. Contra! Nu imi place atitudinea pe care o ai pe server.
  3. PRO! Merita o sansa..
  4. AlexutzuXR

    CONTRA! lipseste cuvantul cheie, si esti neserios.
  5. Nume:AlexutzuXR Grad actual: Administrator Grad dorit: Moderator Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/AlexutzuXR/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti upgrade: acces la mai multe comenzi
  6. CONTRA! cuvantul cheie..
  7. Numele tau: AlexutzuXR Numele adminului: Tony<3 Data si ora: 13 iunie, ora 17 Motivul reclamatiei: tocmai ce intrasem cu o runda in urma si am dat in consola sa vad ce admin e on (pentru ca nu imi merge /admin). nu ii stiu pe toti, mai apar si altii noi si nu conosc, nu vreau sa folosesc comenzi pe admini de asta verific destul de des, si eram in mijlocul mapei nu eram ascuns puteau sa dea in continuare in mine si cand scot consola vad ca mi-a dat slap, din cate stiu nu este permisa folosirea comenzilor pe alti admini si sincer va spun nu as fi facut reclamatie caci e doar un slap, dar i-am spus la misto ca ii fac reclamatie si imi raspunde cu "si?", deci m-am gandit ca nu-l intereseaza si am zis sa ii fac totusi reclamatia... Dovada(screenshot sau video):
  8. Nume: AlexutzuXR Grad actual: Slot Grad dorit: Administrator Link cu orele jucate: https:https://www.gametracker.com/player/AlexutzuXR/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti upgrade: Pentru comenzi, se intampla sa nu fie admini online si cu slay si slap nu pot ajuta prea mult in unele situatii.
  9. Nume: AlexutzuXR TAG dorit: -VIP- Link cu orele jucate: 27H https://www.gametracker.com/player/AlexutzuXR/zm.b-zone.ro:27015/
  10. Nume:AlexutzuXR Varsta:15 Contact(Discord etc): AlexutzuXR#4833 / insta :Alex.pavaluc Am intrat pe serverul de discord?(https://discord.gg/GbFqWC9):Da Experienta ca admin:Am avut activitate , dar totodata am fost si responsabil fata de obligatiile mele ( comenzi in consola , seriozitate ) Link cu orele jucate: 10h https://www.gametracker.com/player/AlexutzuXR/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti admin: Deocamdata as dori doar gradul de slot , deoarece nu am inca orele necesare pentru admin . Ai citit regulamentul serverului? (click) Off Alte precizari: Sper ca ma puteti primi cu caldura pe serverul si mai mult de atat sa ne intelegem bine cu totii ! Multumesc !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.