Jump to content

XeNd2O4Re

Member
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by XeNd2O4Re

 1.  

   

  Nume: XeNd2O4Re

   

  Propunere 1:Propun ca maine,data 25.10.2021 ora 21:00,sa se organizeze o sedinta staff in care sa discutam mai multe aspecte legate de admini,playeri si server.

   

  Cu ce cred ca ajuta?:Sa rezolvam problemele.

   

  Alte precizari:sedinta sa se tina pe voice pe discord.

 2. @Geoman Data viitoare Pune si tu mapa.

  Cred ca e vorba de mapa zm_303

  Pe u@ mi s-a spus de vreo 3-4 ori sa schimb mapa,la acel moment eram mai putini de 8 playeri,si in regulament scrie clar ca trebuiesc mape mici la mai putini de 10 jucatori,de aia am bagat si zm_fox sau zm_foda,si faza ca am schimbat cand am fost facut zombie e cea mai mare prostie,in timp ce scriam comanda in consola am fost facut zombie.

  Si daca nu e vorba de mapa zm_303 e cea care are cel mai mare lag pe server,de asta o schimb fara sa anunt pentru ca playeri ies constant de pe server daca acea mapa are lag,si tin bine minte ca am dat si vote si am schimbat direct.

 3. O idee buna,dar,addonsul e deja incarcat,plugin-ul de salvare ammo nu prea mai face fata(unora le dispare ammo-ul) si ar incarca prea mult,deja se fac evenimente pe server organizate chiar de mine.Nu ar mai avea rost aceasta optiune.

 4. Nume: XeNd2O4Re

   

  Propunere 1:Propun sa se adauge un grad/acces la un anumit admin,si cu acordul lui Remix ocazional sa fie facute evenimente(evenimente cu ammo packs).

   

  Cu ce cred ca ajuta?:Ar atrage mai mult playeri pe sv si ar fi mai fun pt toti cu niste evenimente pe server.

   

  Alte precizari:Accesul sa fie dat de Remix cui considera ca merita(sa fie maxim 3-4 organizatori)

 5. Nume:XeNd2O4Re

  Varsta:15
  Sunt de acord sa trimit poza cu primele 7 cifre din CNP?da

  Contact(Discord etc):XeNd2O4Re#0001

  Am intrat pe serverul de discord?(https://discord.gg/d8H6VfvJ):da

  Experienta ca admin:am mai fost admin in trecut pe sv.pot spune ca am destule cunostiinte in adminare pt a ajuta serverul.

  Link cu orele jucate:https://www.gametracker.com/player/XeNd2O4Re/188.212.102.118:27015/

  Motivul pentru care doresti admin:Vreau sa ajut serverul cum o faceam si inainte.

  Ai citit regulamentul serverului? (click)Nu,o sa il citesc

  Alte precizari:-

 6. 1 hour ago, Infinite tsukuyomi said:

  pe bune mizi pe bune daca facem asa de voi de ce nu ziceti frate sau de toti admini ca si tu injuri frate si ceilalti admini sau vipi macar daca ziceti de mine ziceti si de ceilalti 

  Nu e prima data cand injuri,si eu te-am vazut,dar nu vreau sa fac reclamatie pentru ca nu sunt de ala,odata ti-am dat si gag pentru limbaj,nu conteaza ca e prieten/var/frate cu tine,nu vorbesti asa pe server.Adevarat,si noi injuram,dar nu zicem ca ne bagam pula in tara lui sau ce ai zis tu acolo,noi zicem ”sa-mi bag pula cum m-a luat asta” etc.Nu vreau sa par rau,dar meriti warm.PRO RECLAMATIE!

 7. 3 minutes ago, mario041 said:

  PRO dar ar fi mai fain ca la VIP sa fie un ciocan si sa dea x3 dmg . Ca asa uiti si poate dai de mai multe ori pe runda

  Si armele pentru vip sa dea x3 dmg si sa coste mai mult ammo

  Nu poti sa uiti,daca poate Kenobi sa limiteze inghetul,gen de 2 ori pe runda dupa doar sa dea damage si sa nu mai inghete sau sa bage mai multe knife-uri,nu doar 2,eu am dat o idee.

   

 8.   

  Nume:XeNd2O4Re

  Propunere 1:Sa se adauge un knife special pentru admin/vip si arme gold

  Cu ce cred ca ajuta?:ar arata mai fain pe server,ar fi fain ca admini sa aibe un fel de coasa si vipi un knife care poate ingheta zombie-ul pentru 2-3 secunde(ca sa nu fie abuz il poate folosi doar de 2 ori pe runda) si arme gold la fel,admin/vip sa aibe niste arme gold diferite de deagle si ak

  Alte precizari:Daca nu se poate adauga knife,macar arme gold,daca nu se pot adauga arme gold macar knife

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.