Jump to content

VoXEduard

Member
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

VoXEduard's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

1

Reputation

  1. Nume: Vox_Eduard TAG dorit: dnx Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Vox_Eduard/zm.b-zone.ro:27015/
  2. Nume: Vox_Eduard Grad actual: Administrator Grad dorit: Moderator Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Vox_Eduard/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti upgrade: As dori sa am acces la mai multe comenzi , si totodata sa avansez .
  3. Numele tau: Vox_Eduard Numele adminului:mARIO Data si ora: 03.07.2020 - aprox 10:20 Motivul reclamatiei: Executa comenzi pe playeri fara rost , "motiv sta afk si dupa da " + ma acuza ca stau afk sa fac ore , desi i am explicat ca sunt la munca si doar supraveghez in lipsa altor admini .NU joc pentru ore sau pt grad , joc 4fun. Este a doua oara cand se intampla si nu am mai putut sa trec cu vederea . Am luat in calcul si faptul ca sunt o gramada de grade pe server . Luati niste masuri . Dovada(screenshot sau video): https://imgur.com/a/7BZXlDo
  4. VoXEduard

    Nume: Vox_Eduard Propunere 1: Dupa parerea mea , 3 he-uri de infect si 6 knife blinks pe runda , ar fi genial . Asta ar fi propunerea , sa se puna o limita pe runda . Cu ce cred ca ajuta?: O sa dau un exemplu trait pe propria piele . Intru ieri pe la ora 13:30 - 14:00 pe cs si vad svr cu 13/32 , in gandul meu , mama hai sa rupem niste capete . Dupa 2 minute , incepe o noua runda , ma respawnez ,sunt human , si un VIP nu dau nume ca nu i frumos , incepe sa foloseasca in mod excesiv knife blinkuri , asta dupa ce a terminat de aruncat he uri. TIn sa precizez ca majoritatea playeri lor erau noi pe server , adusi de boost probabil . Ideea e ca nu toti stiu sa joaca modul zm si poate vor sa incerce ceva nou si ii atrage dupa ceva timp . Tu ca player nou cum ai reactiona cand non-stop ai fi zm numai din cauza he urilor sau knife blinks ?.. Dupa nici 5 minute de jucat am ramas 4 palyeri .. Alte precizari: Vreau sa raspunda toata lumea , pentru ca este vorba de popularitatea server ului .
  5. VoXEduard

    Decat sa aibe tag toata lumea dupa cateva ore , mai bine sa fie mai simplu , doar adminii sa aibe scrisul diferit si numele
  6. VoXEduard

    Interesanta idee , nu stiu sigur daca pot sa mi dau cu parerea , dar sustin ideea
  7. Dimineata la tine , inseamna ora 10 , eu am fost la ora 8 .Te rog frumos , nu face ambitii aici .
  8. Inainte sa primesc grad am facut o greseala la nume si am avut 2 conturi , insumate fac 25 ore , asta unu la mana . 2 la mana , sunt mai matur si mai capabil decat multi din staff 3 la mana , am avut o discutie cu kenobi legata de cererea de up . Mersi pentru parere oricum .
  9. Nume: Vox_Eduard Grad actual: Slot Grad dorit: Administrator Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Vox_Eduard/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti upgrade: Am revenit cu cererea de up , am acelasi motiv ca si data trecuta , eu sunt on de la 8 dimineata , nu este niciun admin la ora asta si sunt playeri care cer ammo , folosesc injuraturi si nu este ok . Am nevoie de acces la mai multe comenzi.
  10. Adevarul e ca desi sunt multe grade pe server.. tu ai merita mai mult decat altii ,pro si de la mine
  11. Contra , chiar sunt destule grade pe svr ..
  12. Nume: Vox_Eduard Grad actual: Slot Grad dorit: Administrator Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Vox_Eduard/zm.b-zone.ro:27015/ Motivul pentru care doresti upgrade: Am avut anumite momente in care pur si simplu nu mai rezistam sa vad spam cu "give me ammo" sau "da mi si mie ammo" . Pe langa asta se vorbeste foarte urat in momentele in care nu sunt admini in grad mai mare . Vreau sa am acces la mai multe comenzi sa fac ordine .
  13. Avand in vedere ca suntem foarte multi in staff cu diferite grade si diferite varste , nu cred ca ar fi nevoie inca de unul .. + plus ca de cand joc (5 zile) l am vazut doar odata si a stat jumatate de ora , fara sa foloseasca chat ul sau sa ajute playeri in vreun fel . Din partea mea ai CONTRA doar pentru ca suntem destui in staff .
  14. Nume: Vox_Eduard TAG dorit: *MoneyMaker* Link cu orele jucate: https://www.gametracker.com/player/Vox_Eduard/zm.b-zone.ro:27015/ Desi pe gametracker imi arata 9 ore si cv , ingame am 11 ore.
  15. VoXEduard

    @Godike am inteles ,mersi pentru observatie.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.