Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

oC Ana

Member
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

oC Ana last won the day on May 6

oC Ana had the most liked content!

Community Reputation

139 Extraordinary

About oC Ana

 • Rank
  I'm addicted
 • Birthday 09/09/2002

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Real name
  Ana Maria
 • RPG2 Nickname
  Ana

Recent Profile Visitors

858 profile views
 1. oC Ana

  Hitmen Agency recrutează aproximativ 20 noi agenţi, din care doar 10 vor rămane in facţiune. Aplicaţiile vor fi deschise in curand. Seriozitatea si activitatea este caracteristica primordiala a acestora. Mai multe detalii gastiti mai jos. Aplicatiile se fac pe site-ul https://www.rpg2.b-zone.ro/ Mai multe informatii gasiti in topicurile : Click | Click The Hitmen Agency recruits about 20 new agents of which only 10 will remain in the faction. The applications will be opened soon. Seriousness and activity are the primary characteristic of these. More details find below. Applications are made on https://www.rpg2.b-zone.ro/ More details have in these topics: Click | Click
 2. oC Ana

  Misiunea săptămânii - Hitmen Agency Zi frumoasă, agenților! Misiunea acestei săptămâni (21.06.2021 - 27.06.2021) vine cu următoarele cerințe: 1. Efectuați o poză cu un admin de level 1 și un lider de departament, toți 3 folosind comanda [/wave] 2. Trebuie să faceți o poză cu un player de level 80-100 (nu contează dacă are facțiune sau este civil) 3. Să faceți o tură la jobul de miner. Poza trebuie făcută când terminați tura. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$ Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până duminică la ora 20:30 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea.
 3. oC Ana

  Câștigătorul ediției cu numărul 87 este BogdanSC, felicitări! Contactează în joc conducerea facțiunii. Ediția cu numărul 88 tocmai a început, aveți timp până pe data de 27.06.2021 ora 23:59 să postați.
 4. oC Ana

  Mi se pare un interval bun.
 5. oC Ana

  Welcome!
 6. oC Ana

  Display Name: Ana Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): Cover Profil Imagine (obligatoriu pentru semnătură): - Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Arme. Dimensiuni (opțional): cea de cover Alte precizări (opțional): -
 7. oC Ana

  În decursul acestei sesiuni de aplicanti au fost acceptati si repartizati cu cate un tester urmatorii jucatori: Rick - Testerul tau o sa fie - Daryl PRITT - Testerul tau o sa fie - CristianN - Aveti timp 72 de ore sa dati ambele probe cu testerul cu care ati fost selectat. - Testul o sa contina intrebari din urmatoarele topic-uri: Hitmen Agency - Rules , Hitmen Agency - Informații | Informations, Ghidul Incepatorului - Beginners' guide guide, Mixt Faction Rules - A se citi pentru a afla despre probe si Hitmen Agency - Ghidul Candidaților | Candidate's Guide - Nu incercati sa fraudati testele, o sa aveti surprize, daca va prind ca faceti asta, nu cred ca o sa mai aveti sanse la Hitmen Agency. - Daca nu dati de tester, faceti poze la 5 ore diferite, testerul va fi sanctionat iar voi veti da testul cu altcineva. Succes tuturor!
 8. oC Ana

  Agenul lunii mai este: Adebayor.BISTARU., felicitari! Contactează în joc conducerea facțiunii pentru premiu.  Agent of the month revine luna viitoare.
 9. oC Ana

  @The Rolex Din pacate, ai modificat misiunea, asadar aceasta devine invalida. Deoarece nimeni nu a raspuns la misiunea saptamanii, aceasta ramane valabila si pe saptamana 31.05.2021-06.06.2021. Mult succes tuturor!
 10. oC Ana

  Câștigătorul ediției cu numărul 84 este Tendoi, felicitări! Contactează în joc conducerea facțiunii. Ediția cu numărul 85 tocmai a început, aveți timp până pe data de 06.06.2021 ora 23:59 să postați.
 11. oC Ana

  Învoire (sedință sau activitate): Activitate Nick: Ana Rank: 6 Data ședinței / activității: 30.05.2021 Motivul: Nu sunt acasă și nu am de pe ce să intru Alte precizări: Îmi pare rau că nu pot ajunge și mult succes la activitate.
 12. oC Ana

  Activitate Duminică| Ora - 22:00 | Data - 30.05.2021| O activitate de tip LCS. Această activitate este OBLIGATORIE. În cazul în care nu puteţi ajunge puteţi depune o cerere de învoire în topicul acesta, dar nu pe motive banale. Cine nu este prezent fără să aibă o cerere de învoire acceptată primeşte Faction Warn. Premiul va consta în 250,000$ Restul detalilor le veți primi la începerea activități. Organizatorii vor fi: ._.Florin._., Ana, Radvany. Mulțumiri tuturor și vă aștept în număr cât mai mare!
 13. oC Ana

  Misiunea săptămânii - Hitmen Agency Zi frumoasă, agenților! Misiunea acestei săptămâni (24.05.2021 - 30.05.2021) vine cu următoarele cerințe: 1.Trebuie să faceți un eveniment de tip LMS, cu ce premiu doriți voi, iar la titlu să fie "Event by Hitmen Agency". Poza trebuie să fie cu ce apare atunci cand scrieți [/event]. 2.Trebuie să faceți o poză cu un sublider a unei gang. 3. Trebuie să faceți o poză cu un sublider a unui departament. 4. Trebuie să faceți o poză cu un sublider a unei facțiuni pașnice. Premii: Locul 1: Raport opţional. Locul 2: Raport înjumătăţit.  Locul 3: 100.000$ Alte precizari: Pozele se fac cu F8, nu telefonul sau altceva. Nu contează dacă apare chatul în poze. Aveți timp până duminică la ora 20:30 să postați misiunea. Pozele trebuie încărcate pe Imgur, nu site-uri dubioase, cu tot felul de probleme. În poze trebuie să apară data, ora, numele şi serverul, fără poze editate. Dacă ați postat și nu a fost corect, v-ați pierdut dreptul de participare pe săptămâna aceasta, deci va rog sa va uitati de doua ori peste cerinte si poze inainte sa postati! Daca aveti nelamuriri, va rog sa-mi dati un mesaj pe Discord sau sa faceti un PM pe forum si o sa va explic ce este neclar. *Note* Câștigătorii vor fi aleși în funcție de data postării în acest topic. Premiile de tip raport înjumătățit / opțional se acordă câștigătorilor DOAR în săptămâna curentă cu misiunea.
 14. oC Ana

  Câștigătorul ediției cu numărul 83 este DanuT69, felicitări! Contactează în joc conducerea facțiunii. Ediția cu numărul 84 tocmai a început, aveți timp până pe data de 30.05.2021 ora 23:59 să postați.
 15. oC Ana

  @andreeaaaa, felicitari, ai efectuat misiunea corect, vei primi raport optional pe saptamana 17.05.2021 - 23.05.2021. @The Rolex, felicitari, ai efectuat misiunea corect, vei primi raport injumatatit pe saptamana 17.05.2021 - 17.05.2021. @TLG .AdriaN., felicitari, ai efectuat misiunea corect, vei primi $100.000.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.