Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

leutzw

Member
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

leutzw's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Asteptam parerea unui alt membru staff, sau fondator pentru ca decizia lui e mai importanta, repet daca v-a injurat Rydan el a luat gag/ban, in schimb tudy ce primeste pentru limbajul sau si faptul ca te pune sa-i raspunzi la reclamatii?
  2. Sunt jucator si platesc pentru asta, am fost sanctionat azi de catre tine, dar cum poti sa zici, adica tu chiar daca esti staff injuri lumea daca se simte sau nu?
  3. Asta este, el este jucator si este sanctionat, dar si tu trebuie sa fii pentru limbajul pe care-l ai. Nu cred ca ai nicio scuza pentru ce ai zis tu in poza de mai sus. EDIT: Ce inseamna asta?
  4. Imi pare rau pentru post-hunt, dar tudy ai zis chestia aia inainte, dupa care el te-a jignit si tu i-ai dat gag, in mod normal si tu meritai gag, el doar a fost revoltat pentru ca nu e okei sa vorbesti asa ca staff si ti-a atras atentia! Adica eu nu cred ca te ai luat de jucatorii care au folosit antidot din cauza prietenului meu
  5. Numele tau: leutzW Numele adminului: tudy Data si ora: 18/07/2020 in jur de 10:45 Motivul reclamatiei: Un limbaj necorespunzator pentru un membru staff Dovada(screenshot sau video):
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.