Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Mr.Elias

Member
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Discord
    Elisucu#8211

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mr.Elias's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • 15 Posts
  • First Post
  • 300 Reactions Given
  • 100 Reactions Given
  • 50 Reactions Given

Recent Badges

3

Reputation

  1. Nume: Mr.Elias Rank: 1 Dovadă: https://postimg.cc/gallery/CbDp6cD Alte informații: Salut!
  2. Nick: Mr.Elias Rank: 2 Echipa: SWAT Motiv: Am treaba Alte precizari: Dacă termin treaba vin.
  3. Nume: Mr.Elias »Rank: 2 »Nivel: 30 »Echipa actuala: Roads »Echipa dorita: Swat »Puncte echipa actuala (x/100): 126/100 »Alte precizari: Salut!
  4. La Multi Ani RPG2! Mr.Elias va ureaza un joc minunat pe acest server! 1. Jucand samp pe acest server din anul 2015, am reusit sa intru in 80% din factiuni. In care am stat ceva zile. Foarte multe amintiri frumoase in acesti ani. 23.04.2021 00:03 [oC]Rapier LVPD Got rank 4 Felicitari, Lieutenant! Cele mai frumoase intamplari au fost in LVPD, alaturi de fratii mei. Bafta!
  5. Nick: xElias RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): NU RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): NU Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): NU Alte precizari: Salut!
  6. Nick: Elisucu Rank: 1 Doresc sa ma invoiesc de la: war. Motivul absentei: nu pot intra la wars. Data activitatii: 04.06.2021 Numărul de invoiri pe aceasta saptamana: 1/2. Alte precizari: baftaa
  7. Nick: xElias* Rank: 3* Echipa: Swat* Lipsesc din motivul: Sunt plecat de acasă.* Alte precizari?: Mulțumesc anticipat.
  8. Nume: xElias »Rank: 2 »Nivel: 19 și RP pentru 20. »Echipa actuala: Roads »Echipa dorita: Swat »Puncte echipa actuala (x/100): Peste 100. »Alte precizari: Mulțumesc!
  9. Nick: Elisucu. Rank: 4 Ore jucate in luna curenta: Luna aceasta am doar 2 ore și am fost inactiv pana în acest moment din cauza ca am fost ocupat cu scoala, pentru ca se încheie semestrul. Dar o sa revin in forta. De ce vrei sa devii tester?: Doresc sa devin tester pentru a ajuta factiunea cu testarea candidaților. Ce inseamna functia de tester?: Pentru mine inseamna ceva foarte important. Poți da teste cu playerii. Ai un grad superior și esti cautat pentru a susține teste. Te crezi pregatit pentru a primi aceasta functie?: Da, sper sa am o sansa! Ai mai fost tester? Unde si cat timp?: Pe acest cont nu. Dar am fost în NR pe contul principal. Caracterizeaza-te in 10-15 cuvinte: Ma numesc Elias, am varsta de 14 ani si locuiesc in orasul Suceava. Lucrez acasa la mine in domeniul masinilor, imi plac si jocurile pe calculator. Sunt silitor, muncitor. O să incep o caracterizare cu lucrurile pe care le iubesc în viata. Imi plac oamenii frumosi sufleteste. Ma simt bine pe langa ei dar si cand sunt intr-un colectiv. Mereu incerc sa par cat mai modest, nu imi place sa ma laud sau sa vorbesc urat. Timpul zilei il petrec la munca, sub masini, sa dezmembrez. Lucrez de la 11 ani. Chiar daca am toate cele necesare, dar imi place sa muncesc, de asta, am ajuns sa am un caracter frumos format. Când ies afară îmi place să mă îmbrac cât mai lejer, nu îmi place să port cămasa, cravată, pantofi ci mai degrabă să mă îmbrac sportiv. Nu imi plac certurile sau alte lucruri urate.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.