Jump to content

gamer1235

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gamer1235

  1. Real Life: - Nume:Laurentiu - Varsta:16 ani - Profil:Turism si alimentatie - Hobby-uri: - Autocaracterizare (Minim 50 de cuvinte):Dupa parerea mea sunt o persoana amuzanta,dornica de a capata experiente noi si a-si face prieteni ,careia ii place sa ajute oameni. Ma consider destul de creativ,amuzant dar corect si serios cand este nevoie .Nu iau in considerare daca cineva este prieten cu mine ,sau daca mi-a dat ceva, ii voi aplica sanctiunile necesare ,regulile sunt pt. toata lumea . Server: - Nickname:gamer1235 - Timp jucat (/ontime):100h - Cu ce crezi ca se ocupa un membru staff?un membru staff se ocupa cu mentinerea chatului curat ,ajutarea jucatorilor si a da sanctiuni celor care incalca regulamentu. - De ce iti doresti functia? imi doresc sa ajut jucatori si sa ajut si personalul - De cat timp joci Minecraft, si de cat timp joci pe server? joc mc de 6 ani si pe sv de 5 ani - Ce sanctiuni ai primit pana acum, daca ai primit? am primit cateva ban-uri pe sv vechi - Ai mai detinut functii staff pe serverul nostru? Dar pe comunitate? nu - Care sunt sistemele tale preferate de pe server? (Minim 3) /ah ,/pch,/l,/g,/jobs - Care sunt lucrurile care iti plac cel mai putin la server, si cum sugerezi ca ar putea fi rezolvate? nu am asa ceva
  2. vreau si eu un raspuns

    1. Moshu

      Moshu

      Ai primit raspuns la aplicatie acum 2 zile, uita-te mai atent:

       

       

  3. moshu

    cum se face caci ieri am aplicat pt helper si ai spus ca nu mai e nevoie de helper si acu 1 ora lai acceptat pe ovidi, cum se face??

     

    1. Moshu

      Moshu

      Era acceptat deja, doar ca a uitat cine este responsabil de aplicatii sa raspunda, asa ca am raspuns eu.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.