Jump to content

BlackSword DeV

Donator
 • Posts

  230
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BlackSword DeV last won the day on January 14 2021

BlackSword DeV had the most liked content!

2 Followers

About BlackSword DeV

 • Birthday 09/18/2003

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/BlackSword
 • Discord
  BlackSword#3104
 • Instagram
  cooodrut.18

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Previous Fields

 • Real name
  Codrut
 • RPG1 Nickname
  BlackSword

Recent Profile Visitors

542 profile views

BlackSword DeV's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

43

Reputation

 1. BlackSword DeV

  ahh, ce buna +1 @A N D R E E A inca foloseste paysafe
 2. BlackSword DeV

  n am modul asta, n am nici enb..
 3. BlackSword DeV

  Nu, doar in SAMP si doar pe anumite modpack-uri. Nu are nicio problema monitorul.
 4. BlackSword DeV

  Salut! Cand intru intr-un modpack imi apar tot felul de culori urate in SAMP. Cand fac poza, totul este normal, insa ce vad eu este diferit. Culori multe care se schimba insant, nu intelegi nimic. Nu am ENB.
 5. Micutii astia de la FCSB peste cativa ani o sa ajunga nume mari.
 6. BlackSword DeV

  bine ai venit!
 7. - Nume: BlackSword - Linkul catre profilul de website / RPG bar: - Tipul de interviu dorit: Simplu - Numele celorlalți participanți (dacă există): - - Linkul catre profilul de website al participanților / RPG bar: - - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Daa - Alte precizări: Votam BlackSword mayor
 8. BlackSword DeV

  ce treaba are cu samp ul?
 9. Sustinem BlackSword pentru functia de mayor pe RPG1 ❤️❤️

 10. BlackSword DeV

  good
 11. BlackSword DeV

  Nick: BlackSword Level: 48 Vârstă (reală): 17 ani Sex (real): masculin Vechime pe server: Joc de prin anul 2015, insa pe diferite conturi RPG profil LinK: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/blackSword Ai mai avut aceasta functie?: Nu Motivul pentru care doresc să fiu Primar: Imi doresc sa obtin aceasta functie deoarece este una foarte importanta pe server care are nevoie de un membru activ si cu vechime pe server. Imi doresc sa fiu primar pentru ca am foarte multe idei de activitati, evenimente si alte lucruri prin care pot lua contact cu jucatorii de pe server. Ce intenționez să fac pentru jucători: - In aceste 30 de zile din lunea aprilie, doresc sa fac 60 de evenimente. Vor fi 2 evenimente asigurate zilnic cu premii destul de mari - Voi organiza cate un targ auto in fiecare sambata unde toti jucatorii care participa isi pot vinde masinile - In aceasta luna voi incerca sa organizez un targ cu diferite factiuni, daca vom avea aprobarea unui admin - Diferite activitati roleplay zilnice in care sa interactionez cu jucatorii de pe server - Taxa jucatorilor cu level cuprins intre 2-7 va fi impartita constant pe server - O sa incerc sa organizez un convoi cat mai bine organizat cu ajutorul job-ului Trucker - Avand in vedere ca fac scoala online, sunt mai mereu pe server, voi avea timp sa ma dedic acestei functii si voi incerca sa reduc monotonia de pe server
 12. BlackSword DeV

  a mai fost
 13. - Nume: BlackSword - Linkul catre profilul de website / RPG bar: - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Vand afacerea cu ID-ul 13 de tip 24/7, productie intre 40k si 70k pe zi. Astept ofertele pe web si ingame - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Mersi!
 14. BlackSword DeV

  merge
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.