Jump to content

Recrutăm designeri audio și video. Aplicați aici

Recrutăm designeri grafici. Aplicați aici

 

hooligan1948

Member
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About hooligan1948

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 05/31/1992

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Real name
  Silviu Cristea
 • RPG1 Nickname
  Hooligan1948[DDB]

Recent Profile Visitors

62 profile views
 1. - Nume: HooligaN1948[DDB] - Linkul catre profilul de website / RPG bar: https://www.rpg.b-zone.ro/players/general/hooligan1948[DDB] - Tipul de pachet dorit: 4 - Anunțul dorit: Clanul [420] The Stoners recruteaza playeri lvl 3+ care participa activ la XP (nu este obligatoriu /spray). Salariu in fiecare duminica de pana la 120.000$. Contacteaza orice membru pentru /invite - Numărul de pachete de care am beneficiat saptămâna asta: 0/2 - Am luat la cunoștință regulile prezentate pe prima pagină: Da - Sunt de acord ca tipul pachetului și anunțul să fie modificate dacă este cazul: Da - Alte precizări: Nu
 2. hooligan1948

  Get a life, bro. If you bought gold, it will recover, they announced this.
 3. hooligan1948

  Vai, cata disperare. @Kelton da-le bani la astia, altfel ii vei vedea la ora 17:00 pe ProTV.
 4. hooligan1948

  Un caz fericit. Am stat si 30 minute la un ou. Am observat ca in fiecare oras prind la un ou cel putin 12 bombe apoi pe restul le trec din maxim 2 incercari.
 5. hooligan1948

  Nick-ul tau: HooligaN1948[DDB]Server: rpg1Descrierea bugului: Scoateti porcaria aia cu "Ati ajuns prea rapid"...Eu dar rob solo la jizzy, fac 10 secunde pana la CP si normal ca robul esueaza daca imi apare mesajul" AI AJUNS PREA RAPID"...Screenshot(s): Nu este nevoie.
 6. hooligan1948

  Multumesc frumos. Se poate inchide.
 7. hooligan1948

  Nick-ul tău: HooligaN1948[DDB]Server: RPG1Descrierea bugului: In momentul cand invit 2 playeri sa ma ajute (3 cu mine), unuia dintre ei ii dispare misiunea. Ieri s-a intamplat sa ne dispara la toti 3 cand am ajuns in LV sa luam securicar. Am dat din nou /bunker - aprovizioneaza si am inceput misiunea impreuna cu cei 3, unuia dintre ei nu i-a aparut. Am patit chestia asta si cand am vandut stock. Screenshot(s): Nu am ss-uri, se poate reproduce. PS: Nu am reusit pana acum sa umplu bunkeru in 3 playeri, mereu unuia dintre ei i-a disparut CP si masina.
 8. hooligan1948

  Display Name: hooligan1948 Doresc (Avatar/Avatar Discord/Semnătură/Userbar/Logo/Cover Profil): semnatura (doar text) Imagine (obligatoriu pentru semnătură): Stiu ca este obligatoriu o poza, dar nu vreau ceva pe o poza. Doar un simplu text. Tema (Natură, fete, peisaje, apus, răsărit, mașini, vintage, b&w, abstract, texturi, animale, etc.): Nu Text(opțional): NuovaGuardia Dimensiuni (opțional): Las la aprecierea creatorului, cum considera el ca este mai ok. Alte precizări (opțional): Nu stiu cum se numeste, dar vreau ca textul sa isi schimbe culoarea. NuovaGuardia (cu alb), NuovaGuardia (cu rosu), NuovaGuardia (albastru/galben/rosu).
 9. hooligan1948

  Nu, nu am reusit sa vizitez toate judetele in Romania insa am in plan un tur al tarii in 2022 daca se mai linisteste treaba cu pandemia.
 10. hooligan1948

  Da, din clasa a-IX-a pana in a-XII-a, toti baietii ne luam cel putin 1 punct pe semestru, deoarece faceam multe tampenii.
 11. hooligan1948

  Nickname: HooligaN1948 Ce reprezintă: O banca Cameră folosită: Nikon D5200 Data şi locaţia: 2019 / Parcul Tineretului Bucuresti Poză: Alte precizări: Nu
 12. hooligan1948

  Bine ai venit!
 13. hooligan1948

  Nu, nu circul cu bicicleta deoarece in Bucuresti avem foarte putine piste pentru biciclisti. Pe carosabil nu ma risc sa merg, sunt prea multi inconstienti la volan care nu sunt atenti si considera ca biciclistul nu este participant la trafic si el are prioritate in toate cazurile. Prefer mersul pe jos sau pe trotuar cu rolele.
 14. hooligan1948

  Da, dar foarte putin pe camp pentru a ma invata cu schimbatul vitezei. Pe drumuri publice nu am condus pana sa ma inscriu in scoala de soferi.
 15. hooligan1948

  Da, sunt prezent constant in galeria echipei Dinamo si in galeria celor de la U Cluj cand au meciuri pe langa Bucuresti. Deplasarile sunt senzatie, oriunde ar fii ele. Din pacate pandemia ma tine departe de stadion din 2020, dar nu ma poate tine departe cand Dinamo joaca acasa, merg 10-15minute si incurajez echipa cand soseste la stadion. PS: Daca va place sa urmariti meciul, nu va recomand sa mergeti in galerie (nu conteaza echipa). Pentru a urmarii meciul va recomand cu caldure tribuna, in galerie nu se sta jos si se canta pana la finalul meciului. Aaa, da, si cel mai important astept, daca ajungeti in galerie, nu va duceti pe locul marcat pe bilet pentru ca nu se tine cont de acest lucru.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.