Jump to content

South dadu

Member
 • Posts

  235
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About South dadu

 • Birthday January 6

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Real name
  Dragos
 • RPG2 Nickname
  South dadu

Contact Methods

 • Discord
  dadu#0001

Recent Profile Visitors

269 profile views

South dadu's Achievements

Explorer

Explorer (5/14)

 • First Post Rare
 • 15 Posts Rare
 • 100 Posts Rare
 • 2 Consecutive Logs Rare
 • 7 Days Member

Recent Badges

5

Reputation

 1. South dadu

  #retrag
 2. South dadu

  Nickname:dadu Rank:4 Vârsta:16 De ce dorești funcția de sublider?: Doresc functia de sublider deoarece este un rol important in cadru factiunii si nu numai. Denota respect si autoritate iar in acest fel ma pot face si mai cunoscut pe acest server, in special, ca factiunea Hitmen Agency este o factiune mai exclusivista si mai speciala fata de celelalte, ceea ce o face si mai greu de intrat. De ce crezi că ești potrivit pentru această funcție?: Nu sunt un membru foarte vechi, am 112 zile, dar ma cred destul de abil incat sa conduc factiunea intr-un mod special si mai placut. Avand si putina experienta in domeniul de sublider, desi am intrat pe aceasta comunitate foarte recent, am dobandit respect si prieteni foarte multi. Pot sa zic la fel si despre level-ul meu dobandit in acest timp foarte scurt. O sa incerc sa fac cate activitati pot si sa fac o atmosfera mai placuta in factiunea noastra. Pot spune ca am fost si destul de activ in cadrul factiunii, participand la activitati si facand aproape in fiecare saptamana misiunea. Ce vei face dacă de exemplu vei lua acum sublider iar luna viitoare nu vei fi reales?: Daca nu am fost reales atunci nu mi-am facut treaba de sublider. Nu este ceva greu de inteles. Si chiar daca as fi facut-o si as fi fost reales, nu as accepta. Doresc cat mai multi membrii sa detina rankul de sublider si sa inteleaga mai mult despre cum se conduce o factiune. Alte precizări: Va multumesc pentru atentia acordata si numai cele bune. Un an nou fericit tuturor!
 3. South dadu

  * Nick:dadu * Level:76 * Factiune:Hitmen Agency * Ce doresti sa le spui:Felicitari tuturor!
 4. South dadu

  nice
 5. South dadu

  Mie mi se par acceptabile rapoartele. In plus cu misiunea saptamanii il faci lejer in 10-30 minute.
 6. South dadu

  Nick:dadu Level:71 Factiune:Hitmen Agency Mesaj:Felicitari tuturor!
 7. South dadu

  Nume: dadu Rank: 4 Dovadă: https://imgur.com/a/7NwGz9W Alte precizări: re
 8. South dadu

  Felicitari tuturor! Totusi, 4 ani sunt cam multi.
 9. South dadu

  Salut @TLG AdidGras, iti place la noi?
 10. South dadu

  Nume: dadu Rank: 3 Dovadă: https://imgur.com/a/TjMjVfE Alte precizări: re.
 11. Nick:dadu RPG Bar mic: Pachetul numarul (1-8):8 Anuntul dorit:Ai nevoie de un telefon nou sau sa vorbesti cu jucatorii pe frecventa? Te asteptam la BIZ-ul 24/7 de langa CNN LS ID 15 Poza cu suma achitata liderului:https://imgur.com/a/I56NZMv Alte precizari:re
 12. South dadu

  Salut colegi, ce mai faceti?
 13. South dadu

  Nick: Flo Numarul interviului: 9429 Poza [/livemembers]*: https://imgur.com/a/gg22X8o Alte precizari: re
 14. @dadu, cererea ta de interviu a fost acceptata. Contacteaza un reporter cu rank 3+ pentru a sustine interviul. Numarul interviului 9429.
 15. Nick: Petrisor19 RPG Bar (mic): Nick-ul celorlalti participanti (daca exista): - RPG Bar (mic) al celorlalti participanti (daca exista): - Link catre ultima cerere de interviu (daca exista in saptamana curenta): Alte precizari: Mersi
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.