Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

AceLincoin

Member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AceLincoin

  1. Nume:AceLincoin Varsta:Am varsta de 14 ani Sunt de acord sa trimit poza cu primele 7 cifre din CNP?: Da Contact(Discord etc): WaZzY#6264 Am intrat pe serverul de discord?(https://discord.gg/d8H6VfvJ): Da Experienta ca admin: Ceva stiu, nu zic ca sunt expert. Link cu orele jucate:https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.118:27015/top_players/?query=Acelincoin Motivul pentru care doresti admin: Deoarece sunt unii care nu stiu gameplay-ul, iar ei continua ca ei, nefiind un admin on, ar trebuii sa ii atentioneze cineva. Ai citit regulamentul serverului? (click) da,dar nu pe tot Alte precizari: AceLincoin.AkA.ZewPeInfectBomb
  2. Nume:AceLincoin Propunere 1: Echilibarea la modul Plague in legatura cu HP la Survivor Cu ce cred ca ajuta?: Ar echilibra mai mult mode-ul, fiindca Survivor are 10k HP, pe langa celelalte mode-uri in care apare Survivor are 5k HP, plus ca si Nemesis are 50k HP in acest mode, as sugera sa aiba si Survivor 5K HP, ca este mai usor de omorat, fiind zm. Alte precizari: Nope.
  3. Nume:AceLincoin Varsta:Am varsta de 14 ani Sunt de acord sa trimit poza cu primele 7 cifre din CNP?: Da Contact(Discord etc): WaZzY#6264 Am intrat pe serverul de discord?(https://discord.gg/d8H6VfvJ): Da Experienta ca admin: Sincer, nu pot sa zic ca am, dar stiu comenzile de baza si cand/cum sa le folosesc. Link cu orele jucate:https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.118:27015/top_players/?query=acelincoin Motivul pentru care doresti admin: Deoarece vreau sa pastrez curatenia pe joc, sa fie cat mai fair, cat si pe chat. Ai citit regulamentul serverului? (click) da,dar nu pe tot Alte precizari: Nimic.
  4. Nume:AceLincoin Varsta:14 Sunt de acord sa trimit poza cu primele 7 cifre din CNP?: da Contact(Discord etc):WaZzY#6264 Am intrat pe serverul de discord?(https://discord.gg/d8H6VfvJ): Da. Experienta ca admin: Oleaca am, dar cred ca merge pentru slot Link cu orele jucate:https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.118:27015/top_players/?query=acelincoin Motivul pentru care doresti admin: Pentru a ajuta serverul, si pentru a pastra curatenia pe chat, cat si un joc placut Ai citit regulamentul serverului? (click) Da, dar nu pe tot Alte precizari: Va multumesc ca ati citit!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.